'Öğrenci Koçluğu Programi' Sona Erdi

Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi (ADEM)  tarafından başlatılan ‘Öğrenci Koçluğu 2 “ programı  öğrencilere verilen katılım belgeleri ile sona erdi.
Öğrencinin Okul, Sınav, Aile ve Bireysel Duygu durumunu göz önünde bulundurarak,  başarı yolculuğunda ihtiyaç duyduğu ve kendinde eksik hissettiklerini tamamlamamayı amaçlayan “Öğrenci Koçluğu Programı 2” adlı programın sertifika törenine  Elazığ Belediye Başkan Vekili  Yusuf Dumandağ, Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan, Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi Başkanı Ayşe Keskin, öğretmen,  öğrenci ve veliler katıldı.
 Beş hafta süreyle devam eden “Öğrenci Koçluğu Programı 2” kapsamında alanında uzman Öğretmenler tarafından öğrencilere hedef belirleme, öğrenciye uygun ders çalışma programı, dikkat geliştirme, çocukların aileleriyle etkileşimlerinin değerlendirildiği “aile çizimi testi”, çoklu öğrenme envanteri, duygusal zeka testi, hafıza teknikleri, anlayarak hızlı okuma ve öğrenme teknikleri, motivasyon, sınav kaygısı, özgüven, değerler eğitimi, sanat etkinliği “tuz seramiği etkinliği ile origami”, satraç, puzzle, mangala, mandala boyama etkinliği, film etkinliği gibi eğitimler verildi.
Yoğun katılımın olduğu sertifika töreninde bir açıklama yapan Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi Başkanı Ayşe Keskin, öncelikli amaçlarının çocukların çalışma alışkanlıklarını geliştirmelerine yardımcı olabilmek olduğunu, çocukların vakitlerini dolu dolu geçirmelerini sağlamak olduğunu belirterek katılımcılara teşekkür etti.

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Dumandağ ise yaptığı konuşmada Aile Danışma ve Eğitim Merkezi’nin daha önce de aileye ve öğrencilere yönelik çok önemli çalışmalar ve etkinlikler yaptığını ve son olarak düzenledikleri “Öğrenci Koçluğu Programı 2” eğitimlerinin başarılı olduğunu görmekten mutlu olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.
Öğrenci velileri ise yaptıkları açıklamalarda öğrenci koçluğu programı ile çocuklarının başarılarının daha da arttığını belirterek bu konuda eğitimleri ücretsiz olarak sunan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ettiler.
Konuşmaların ardından öğrencilere Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Dumandağ tarafından katılım belgeleri verildi.
 

Bakmadan Geçme