Öğrencilerden örnek davranış

Malatya Olimpiyat Koleji öğrencileri tarafından başlatılan kampanya ile toplanan nakdi paralar Türk Kızılayına temsil edildi.

Öğrenciler tarafından başlatılan yardım çalışmasına öğretmen ve velilerde eşlik ederken, toplanan nakdi yardım Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanlığı tarafından teslim Bağışı Kızılay yetkililerine teslim eden öğrenciler ve Okul Yöneticisi Hasan Göğüs, “Örencilerimizin başlatmış olduğu yardım çalışmasına bizler ve öğretmen arkadaşlarımızda katıldık. Yeni yetişen neslin bu gibi yardım faaliyetlerinde bulunmaları bizlerin geleceğe daha umutla bakmasına vesile oldu. Yardımları Kızılaya teslim ederek yapılacak olan hayırlı işlere ortak olduk. Ne mutlu bizlere ki böyle güzel insanlar yetiştiriyoruz. Bu çalışmada emeği geçen başta öğrencilerimize ve öğretmenlerimize bu hayrı yerine getirmemize vesile olan Kızılayımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrencilerin bağışını teslim alan Malatya Kızılay Şube Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Soylu ise, “Minik gönüllerden büyük bir bağış aldı. Bizler hayır elçileriyiz. Yapılan yardımların her biri bizler için çok önemli ama minik kardeşlerimizin öncülüğünde yapılan bağışlar bizleri daha da mutlu ediyor. Hasan Beyinde dediği gibi geleceğe dair daha umutlu oluyoruz. Böyle gönül elçisi öğrenciler yetiştiren öğretmenlerimize, Kolej Yönetimine ve en önemlisi öğrencilerimize Türk Kızılayı adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme