Pirpirim Restorant Açıldı

Malatya'nın damak tadına uygun tava yemekleriyle ünlü Pirpirim Restorant Yeşilyurt ilçesi Turgut Özal Mahallesi Osmanlı caddesi No 15 te düzenlenen törenle açıldı.

Malatya'nın damak tadına uygun tava yemekleriyle ünlü Pirpirim Restorant Yeşilyurt ilçesi Turgut Özal Mahallesi Osmanlı caddesi No 15 te düzenlenen törenle açıldı.
İşletmeciliğini Malatya'nın sayılı ustalarından 40 yıllık Tavacı ve Kelle Paçacı ustası Bayram Ekin'in yaptığı Pirpirim Restorant haftanın 7 günü Sabah 7 den akşam 10 a kadar damak tadını bilenlere deneyimli personeliyle hizmet vermeye devam ediyor.
Pirpirim Restorantın açılışını AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, TSO Yönetim kurulu başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Avrupa Malatyalılar Federasyonu Genel Başkanı Murat Alabaş,  Orduzu Eski Belediye Başkanı Cumali Ekin ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaptığı açılış konuşmasında " ekonomik krizin olduğu bir dönemde yeni iş yerlerinin açılması fevkalade güzel. Allah Hayırlı bol kazançlar nasip etsin. İş yerlerinden tüten her duman ülke ekonomisine katkı sunan fabrikalar gibidir. Buradan açılışını gerçekleştireceğimiz işletme sahibini kutluyorum.
Malatya'mız büyüyor, ekonomimiz canlanıyor. Her geçen gün yeni iş yerleri açılışını gerçekleştiriyoruz ve girişimci kardeşlerimizin gayretini görüyoruz. Bugün ikinci olarak Pirpirim Restaurant'ın açılışını gerçekleştirdik. Hayırlı olsun. "
Okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve duanın ardından Kurdele kesimiyle 3 katlı nezih ortamıyla Pirpirim Restorant hizmete başladı.
Pirpirim restorant işletmecisi Bayram Ekin'in özenle hazırladığı Kelle - Paça, Zırh kebaplar, ev yemekleri, Tava fırınında pişmiş Patlıcan Tava, Kavurma, İç pilav ve pilav çeşitleri, Kağıt kebabı, Tandır gelen misafirlerden tam not alırken lezzeti ve hijyenliği ise takdir kazandı.
Gelen misafirler ise böyle bir işletmenin faaliyete geçmesinden dolayı duydukları memnuniyeti belirtirken " Malatya'da büyük bir eksikliği Bayram Ekin ustamız gidermiş oldu. Nezih bir ortamda lezzetli tava ve et yemeklerini ailemizle veya arkadaşlarımızla birlikte yemek için gelebileceğimiz en güzel yer. Kendisini kutluyoruz " diye belirttiler.

Bakmadan Geçme