Polat, İl İl Yöresel Ürünler Fuarı'nı ziyaret etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Büyükşehir Belediyesi Kültür A tarafından bu yıl 4. düzenlenen İl İl Yöresel Ürünler Fuarı'nı ziyarete etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Polat beraberinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Cemal Nogay ve Kültür AŞ Genel Müdürü Sabri Akın ile 45 ilinden 120 firmanın katıldığı fuarı gezdi.

Fuardaki stantları ziyaret eden Polat, fuarların Malatyaiçin önemli olduğunu belirtti.

Polat, fuarın Türkiye’nin zenginliğini Malatya'ya taşıdığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin 45 ilinden 120 firmayı fuarımızda misafir ediyoruz. Malatyalı hemşehrilerimiz istedikleri ürüne en doğal ve taze bir şekilde tek bir çadırın altında ulaşabilirler. Büyükşehir Belediyesi olarak bir yandan şehrimizin altyapı ve üst yapısını yenileyerek gelecek nesillerimize modern bir Malatya bırakmak için çalışırken diğer yandan da vatandaşlarımızın kültürel, sosyal alanda faydalanabilecekleri faaliyetler düzenliyoruz. Sanat merkezleri, kültür evleri, hayvanat bahçesi, hayvan barınağı gibi birçok tesisi halkımızın hizmetine sunduk. Aynı zamanda her sene düzenli olarak fuarlar düzenlemekteyiz. Bu sene dördüncüsünü düzenlediğimiz fuarda vatandaşlarımızın her ilin lezzetlerini tatma imkanı bulacak. Her yıl bir önceki yıl gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerin üzerine yeni şeyler katarak devam etmeyi hedefliyoruz." 

Bakmadan Geçme