Reşadiye kaymakamlığına vekaleten Gültekin atandı

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kaymakamlığa vekaleten İbrahim Gültekin atandı.Isparta ili Şarkikaraağaç ilçesi, Kayseri Yahyalı, Tomarza ve Yeşilhisar ilçelerinde bir süre kaymakam vekilliği görevinde bulunan Kaymakam İbrahim Gültekin İçişleri...

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde kaymakamlığa vekaleten İbrahim Gültekin atandı.

Isparta ili Şarkikaraağaç ilçesi, Kayseri Yahyalı, Tomarza ve Yeşilhisar ilçelerinde bir süre kaymakam vekilliği görevinde bulunan Kaymakam İbrahim Gültekin İçişleri Bakanlığı’nın 22 Ağustos 2017 tarihli kararı ile Tokat’ın Reşadiye ilçesine vekaleten atandı.

1987 yılında Niğde’nin Ulukışla İlçesi Emirler köyünde dünyaya gelen Gültekin ilköğretim tahsilini Emirler köyü birleştirilmiş sınıflı ilköğretim okulunda, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. 2010 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu. 2011 yılında Maliye Bakanlığı’nda gelir uzman yardımcısı olarak başladığı memuriyet hayatına, gelir uzmanı olarak devam ederken, İçişleri Bakanlığı tarafından açılan kaymakamlık sınavını kazanarak 104. dönem Mülki İdare Amirliğine, 2015 yılında Kayseri Kaymakam adayı olarak intisap etti. Kayseri Valiliği’nde il stajını, Niğde ili Bor ilçesi ile Rize ili Pazar ilçesinde kaymakam refikliği stajını, Ankara’da Mülkiye Teftiş stajını tamamladı.

Bakmadan Geçme