Saadet Partisi Malatya genişletilmiş il divanı yapıldı.

Malatyalı'ların Saadeti için Adil yerel kalkınma planımızla Büyükşehiri başta olmak üzere tüm ilçe belediyelerimizi alıp yerli ve milli şahlanışımızla Malatya'yı kalkındıracağız.

Saadet Partisi Yeni il başkanı Osman MARASALI döneminin ilk divan toplantısı bu haftasonu parti il binasında icra edildi.
İlçe başkanları, mahalle temsilcileri, parti yöneticileri  ve Malatya da faaliyet gösteren Milli Görüşcü Kuruluşların ( MİLKO) şube temsilcilerinin de katılım gösterdiği divan toplantısı Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Bülent KAYA’nın  başkanlığında yapıldı.
 Toplantı sonrasında basına demeçte bulunan Kaya , iktidarın yerli ve milli üretimden uzak olmasını eleştirdi.  Bülent Kaya ; ‘’Ülkemizde bir lokanya gittiğimiz vakit bu mercimek Kızıltepe’nin mi ? Kanada’nın mı?  Diye soruyorum kullandığı mercimeğin Kanada ‘dan ithal olduğunu söylüyor.  Şu verimli toplaklarımızda Mezopotamya coğrafyasında yer alan bir ilçemizde biz Kanada mercimeği buluyorsak bu aslında ülke tarımının geldiği noktayı göstermesi açısında yeterli bir örnek olarak karşımıza çıkıyor.’’ Dedi. Ülke siyasilerinin bu sorunların üzerinde durmamasını eleştiren Kaya;’’ Kutuplaştırarak, kamplaştırarak netice almaya çalışıyorlar. Ak Parti- MHP,  Batıda CHP, Doğuda HDP’ye sıkışmış bir siyaset ve çözümden uzak politikaların olduğu ülkemizin bu bunalımdan, sıkışmışlıktan kurtulabilmesi için yeni bir heyecana yerli ve milli bir kalkınmaya ihtiyacı var. Bunun adresi de Saadet Partisi’dir.’’ Dedi.
İl Başkanı Osman MARASALI ise mahalli teşkilatlarının yoğun ilgi ve katılımları ile icra edilen divan toplantısının Malatya da beklenen büyük kalkınma ve Milli Görüş belediyeciliğinin yaklaştığının habercisidir diye yorumladı. Marasalı : ‘’ Bugün burada merkez ilçelerimize bağlı mahallelerimizin temsilcileri de aramızdalar kendilerinin çalışmalarını tebrik ediyorum. Başlattığımız yerel hamlenin en önemli faktörü mahallelerimizde ki temsilcilerimizin çalışmalarıdır. Bugün Malatya da en büyük ihtiyaç Malatyalı’ların huzur ve saadetini sağlayacak, hemşehrilerimizin saadet ve selametini gözetecek yerel yönetim modelini hayata geçirmektir.Bunun için de Saadet Parti’mizin ilk yerel seçimlerde Malatya da ki tüm belediyeleri alacağı çalışmaları ortaya koyacağız. Özellikle büyükşehir belediyemize yaptığı hayırlı çalışmalar için teşekkür edeceğiz ve anahtarları teslim alıp yerel kalkınmayı başlatacağız. Tüm il sınırları içerisinde her noktaya adil bir hizmeti götürürken bunu inancımızın gereği olarak ortaya koyacağız.’’ Dedi.
Osman MARASALI konuşmasında bugün yapılan genel kurulda yeniden Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Malatya şube başkanlığına seçilen Ramazan GÜLLÜOĞLU’nu da kutladı.
 

Bakmadan Geçme