Şahin, ''FETÖ'nün hain darbe girişimiyle 250 vatandaşın canına kıydı''

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Bize benzeyen, bizimle camiye gelen, bizimle oruç tutan, özellikle bu vatanı sevdiklerini iddia eden satılmış alçaklar, 15 Temmuz'da bu ülkenin seçilmiş hükümetini alaşağı etmek için sokağa dökmüş oldukları satılmış bazı beyinli uşakları tanklarımızla, uçaklarımızla, helikopterlerimizle sokağa çıkan yavrularımıza, kardeşlerimize kurşun yağdırdı." dedi.

AK Parti Malatya İl Başkanlığında düzenlenen halk gününde konuşan  toplantısına katılan milletvekili toplumun tüm katmanlarıyla bir araya gelerek, sorun ve talepleri dinlediklerini söyledi.

Kentte ilçe kongrelerinin bir çoğunu tamamladıklarını aktaran Şahin, "Kadın ve gençlik kollarımızda çalışmalarını sürdürüyor. Teşkilatlarımız yarın bir seçim varmış gibi hazırlıklarının var olduğunu görüyoruz. Hiç seçim olmayacakmış gibi de sahada vatandaşlarımızla hemhal olmaya çalışıyorlar." ifadelerini kullandı.

Şahin, 15 Temmuz'da FETÖ'nün hain darbe girişimiyle 250 vatandaşın canına kıydığını anımsatarak, şunları söyledi:

"Bize benzeyen, bizimle camiye gelen, bizimle oruç tutan, özellikle ‘bu vatanı sevdiklerini’ iddia eden satılmış alçaklar, 15 Temmuz’da bu ülkenin seçilmiş hükümetini alaşağı etmek için sokağa dökmüş oldukları satılmış bazı beyinli uşakları tanklarımızla, uçaklarımızla, helikopterlerimizle sokağa çıkan yavrularımıza, kardeşlerimize kurşun yağdırdı.

Milletimizin dirayetli duruşu neticesinde, Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımız ve seçilen teşkilatlarımızla onlara ilk kez darbelere karşı nasıl durulurmuş, tıpkı Çanakkale’deki insanlarımızın vatanına, bayrağına, dinine olan saygısından dolayı bir duruş sergiledik. Çanakkale, nasıl dünyaya örnek olduysa, 15 Temmuz'da da aynısı yaptık." 

Bakmadan Geçme