Saran Malatya Tanıtım Günleri'ni ziyaret etti

Malatya Tanıtım Günleri yoğun bir şekilde devam ederken, projeyi hayata geçiren Malatya eski Valisi Ulvi Saran da tanıtım günlerini ziyaret etti.

nkara’da açılan Malatya Tanıtım Günleri yoğun bir şekilde devam ederken, projeyi hayata geçiren Malatya eski Valisi Ulvi Saran da tanıtım günlerini ziyaret etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi standını ziyareti sırasında Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İhsan Gençay ve Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın tarafından karşılanan eski Vali Ulvi Saran, Malatya Tanıtım Günleri’ne sahip çıkan ve sürdüren Valiler ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti.

Malatya Tanıtım Günleri etkinliğinin sürdürülmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu kaydeden Malatya eski Valisi Ulvi Saran, “Bizim görev yaptığımız zamanlarda temelleri atılan Malatya Günleri’nin aradan geçen 8 yıl boyunca aksatmadan sürdürülmesinden çok büyük bir mutluluk duydum. Malatya Günleri’ne sahip çıkan değerli valilerimiz ile Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Malatyalılar Derneği’nin gösterdiği ilgi nedeniyle kendilerine teşekkür eder, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Malatya Günleri gerçekten rayına oturdu. Birkaç tanesine katılma fırsatım oldu. Son derece güzel bir gelenek haline geldi buraya geldiğimizde Malatya’yı Malatyalıları temsil eden kuruluşları, Valileri, ilçe kaymakamlarını, belediye başkanlarımızı görme fırsatımız oluyor. Bu bizim için büyük bir sevinç vesilesi” dedi.

Malatya’ya övgüler yağdıran Vali Saran, Malatya’nın tanıtılacak pek çok yönünün olduğunu belirterek, “Tarımsal yönlerinden kültürel unsurlarına kadar, tarihi birikimlerinden geleneklerine kadar pek çok özelliğini, zenginliğini burada görme şansı var. Malatya Günleri’ne gelen insanlar, bunları görme ve tanıma fırsatı buluyorlar” şeklinde konuştu.

TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan da ziyaret etti

Malatya tanıtım günleri etkinliğinde Malatya Büyükşehir Belediyesinin standı büyük ilgi görürken ünlü isimler ede standı ziyaret ediyor. TRT’nin ünlü spor spikeri Erdoğan Arıkan, Büyükşehir Belediyenin standını ziyaret ederek, yetkililerle bir süre sohbet etti.

Bakmadan Geçme