Sivil Toplum Kuruluşlarının Tespit ve Önerilerini Önemsiyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “İlçemizi geleceğe taşıyacak yatırım ve projelerimizin birçoğunu Sivil Toplum Kuruluşlarıyla birlikte gerçekleştirdiğimiz istişare ve paylaşım toplantılarında belirliyoruz. Birlikte yönetim anlayışı içinde sorunları belirleyip, acil ve öncelikle hizmet alanlarını seçiyoruz ve bunu uyguluyoruz. Katılımcı Belediyecilik anlayışından ödün vermiyoruz” dedi.
“SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ TESPİT VE ÖNERİLERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”
Yeşilyurt’u geleceğe taşıyacak projeleri ve hizmetleri hayata geçirirken Sivil Toplum Örgütleri, siyasi parti ve kurum-kuruluş temsilcileri, kanaat önderleri ve muhtarlarımızla sürekli diyalog halinde olan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, insan odaklı hizmet anlayışını sağlıklı bir zeminde yürütmek için istişare toplantılarına yoğunluk veriyor.
BAŞKAN POLAT, MÜSİAD MALATYA ŞUBE YÖNETİMİYLE FİKİR ALIŞ VERİŞİ YAPTI
Hizmet politikasında yer alan şeffaflık, açıklık, katılımcılık, çözüm odaklılık ve sürdürülebilirlik ilkelerinden asla ödün vermeyen Başkan Polat, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hüseyin Kalan ve Yönetim Kurulunda yer alan İşadamlarıyla Yeşilyurt Kent Konseyi ev sahipliğinde gerçekleşen istişare ve paylaşım toplantısında bir araya geldi.
Toplantıda, Yeşilyurt’ta geleceğe dönük gerçekleşen projeler ve yatırımların yanı sıra sosyal ve ekonomik gelişmeler, kamu ve özel sektör yatırımları, mevcut potansiyellerin değerlendirilmesine yönelik yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
2014 yılı Mart ayından itibaren Yeşilyurt İlçesinde gerçekleşen bütün hizmetler, devam eden, tamamlanan ve planlanan projeler hakkında detaylı bilgiler sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Sivil Toplum Kuruluşlarımız toplum yararına gösterdikleri faaliyetlerin yanında, bilgisini birikimini şehrinin ve ülkesinin hizmetine sunan önemli bir iç dinamiğimizdir. Katılımcı belediyecilik anlayışımız doğrultusunda kentimizin ve ilçemizin gelişmesine katkı sunmak isteyen herkesin görüşü bizim için kıymetlidir. Bizim kapımız herkese sonuna kadar açıktık. Özellikle Sivil Toplum ve Meslek Örgütlerimizden gelen önerileri önemsiyoruz. Yeşilyurt Belediyesi olarak farklı düşünce ve tespitlerinden sürekli istifade ettiğimiz Sivil Toplum Kuruluşlarıyla sık sık bir araya gelerek fikir alış verişi yapmaktayız. MÜSİAD Malatya Şubesi Başkan ve Yönetimiyle Belediyemizin hizmetleri, projelerimiz ve yatırımlarımız üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirdik. İlçemizi planlı, programlı, doğru projelerle kalkındırmak isterken sadece bizim düşüncemiz yeterli olmayabilir burada toplumdan gelecek olumlu veya olumsuz tepkileri de dikkate almalıyız. MÜSİAD Yönetimiyle bu anlamda çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Bizler bilgiler paylaştık, MÜSİAD Yönetimindeki değerli kardeşlerimizde olumlu/olumsuz değerlendirmelerini bizlerle paylaştılar. Samimi bir ortamda geçen görüşmeden elde edeceğimiz verileri hizmetlerimize yansıtacağız. Belediyeler ile toplum arasında köprü vazifesi gören Sivil Toplum Kuruluşlarımızla toplantılarımıza devam edeceğiz.” dedi.
Polat, “Sivil toplum örgütleri ile ortak çalışma ve projeler yönetim anlayışımızın temel kavrayışlarından biri oldu. Çünkü sivil toplum örgütleri çoğulculuğun yaşaması ve gelişmesi, dolayısıyla demokrasimizin güçlenebilmesi için en önemli sosyal paydaşlarımızdır” dedi.
“FAYDALI VE VERİMLİ TOPLANTIDAN DOLAYI BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLER”
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hüseyin Kalan ise, Yeşilyurt Belediyesinin hizmetleri ve projeleri hakkında detaylı bilgiler paylaşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkürlerini sundu. Dernek Başkanı Kalan, Belediyenin ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmaların yanı sıra şu anda devam eden projelere ilişkin düşüncelerini Başkan Polat ile paylaştı.
 

Bakmadan Geçme