Temizlik işçilerinden Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Battalgazi Belediyesi temizlik işçileri Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla Türk Kzılayı'na kan bağışında bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Battalgazi Belediyesi Temizlik Müdürlüğü çalışanları, Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla Türk Kızılayı’na kan bağışında bulundu.

Daha önce kendisi de kan bağışında bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Mehmetçiğe destek amaçlı kan bağışında bulunan Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelini tebrik etti.

Ülkenin sıkıntılı bir süreç yaşadığını aktaran Gürkan, "Coğrafyamız pahalı bir coğrafya. Bu coğrafyada dün de üzerinde emelleri olan şer güçler vardı, bugün de var, yarın da olacak. Dolayısıyla bu coğrafyada yaşamanın da bir bedeli vardır. İşte o pahalı bedel dediğimiz odur. Bugün Afrin’de, Suriye’nin kuzeyinde ve iç güvenlik hareketinde şehitlerimiz ve gazilerimiz oluyor. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize  ise acil şifalar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kızılay Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Osman Özgül ise kan bağışı noktasında duyarlılık gösteren belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Normal şartlarda kendilerinin kurumları ziyaret ederek, kan bağışı talebinde bulunduklarına işaret eden Özgül, şöyle devam etti:

"Normal şartlarda biz makamları gezip kan bağışı talebinde bulunuyoruz. Fakat Belediye yetkilileri bizleri ziyaret ederek bu zor dönemde yardım talebinde bulunacaklarını belirtti. Buradaki iyi niyetli vatandaşlarımızın tamamen karşılıksız, gönüllü kan bağışlarını alıp, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için elimizden gelen imkanları kullanacağız."

Konuşmaların ardından, belediye çalışanları kan bağışında bulundu.

Bakmadan Geçme