Temmuz Ayı Meclis Toplantısı II. Birleşimle Devam Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı toplantısına 16 Temmuz Pazartesi günü yaptığı II. birleşimle devam etti.  

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya Meclis Başkan Vekili Şahin Özer başkanlık etti.
15 Temmuz Hain Darbe girişimi ile ilgili kısa bir konuşma yapan Özer, “15 Temmuz Hain Darbe girişiminin 2. Yıldönümünü halkımızla birlikte yad etti. Mevlam, o gece vatan ve millet uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin ruhlarını şad etsin, ailelerine sabırlar ihsan etsin. Gazilerimize sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler nasip etsin. Mevlam ülkemizi ve milletimizi bu ve benzeri şer odaklarının şerrinden muhafaza eylesin” dedi. 
Meclis Başkan vekili Şahir Özer’in kısa konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Saat 14.00’degerçekleştirilen II. birleşimde, gündemde bulunan bazı maddeler görüşülerek karara bağlanırken, bazı maddeler bir sonraki toplantıya bırakıldı.
Gündem maddeleri arasında yer alan il sınırları içerisinde ve il dışına yapılan cenaze taşıma hizmetinin ücretsiz olarak yapılmasın hakkındaki Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığının teklifi kabul edildi. 
III. Birleşim 17 Temmuz’da
Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısının III. Birleşimini 17 Temmuz 2018 Salı günü saat 14.00’de yapmayı kararlaştırdı.
 

Bakmadan Geçme