THK Babaeski Şubesi Kurban Bayramı'na hazır

Türk Hava Kurumu (THK) Babaeski Şubesi, Kurban Bayramı öncesi deri toplama çalışmaları için hazırlıklarını tamamladı.THK Babaeski Şube Saymanı Melis Yılmaz, Babaeski ve Pehlivanköy ilçe merkezinde ve kırsal alanda mahalle ve köy muhtarlıklarında...

Türk Hava Kurumu (THK) Babaeski Şubesi, Kurban Bayramı öncesi deri toplama çalışmaları için hazırlıklarını tamamladı.

THK Babaeski Şube Saymanı Melis Yılmaz, Babaeski ve Pehlivanköy ilçe merkezinde ve kırsal alanda mahalle ve köy muhtarlıklarında Kurban Bayramı öncesi deri toplama çalışmalarını tamamladıklarını belirtti.

Şube Saymanı Yılmaz, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:"Türk milletinin ve vatanının kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün direktifleri doğrultusunda 16 Şubat 1925 tarihinde ’Türk Tayyare Cemiyeti’ adı altında kurulmuş bulunan Türk Hava Kurumu’nun amacı, büyük Türk milletinin maddi ve manevi desteğinde, Cumhurbaşkanı ve hükümetin yüksek himayelerinde, havacılığı Türk milletine benimsetmek ve sevdirmek üzere ilmi, teknik, turistik ve sportif alanda faaliyet göstermektir. THK, 92 yıldır Atatürk’ün çizdiği doğru yolda ilerlemekte ve ilerlemeye de devam edecektir. Bu doğrultuda Kurban Bayramı öncesi THK Babaeski Şubesi olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Kurban Bayramı süresince deri toplayacak olan ekip ve araçlarımız hazır. Bizzat deri bağışında bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız, ayrıca Gazi Kemal Mahallesi, Fatih Caddesi, No: 15’te bulunan Türk Hava Kurumu Şubemize başvurabilirler."

Bakmadan Geçme