Topraktepe Ve Yalınkaya Altyapısı Maski Güvencesinde

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Doğanşehir Topraktepe Mahallesi ve Akçadağ Yalınkaya Mahallelerinde İçmesuyu altyapısını yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor. 

Topraktepe Muhtarı İbrahim Ağar: “Mahallemde Herkesin Evinde Su Var”
Mahallelerinde uzun yıllardan beri su sıkıntısı olduğunu belirten Topraktepe Muhtarı İbrahim Ağar: “Uzun yıllardır mahallemizde su sıkıntısı yaşanıyordu. Yaklaşık 1,5 senedir su sıkıntısını ciddi anlamda yaşayan aileler vardı. Evlerine bidonlarla su taşıyorlardı. Büyükşehir Belediye Başkanımızın bilgisi dâhilinde MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışmaları başladı ve sorunumuza çözüm bulundu.Topraktepe Mahallemizde yapılan 1.400 metrelik içmesuyu hat çalışması ile mahallelimin suya kavuşması bugüne nasip oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a, MASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir’e ve MASKİ personeline teşekkür ederim.” dedi.

 Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir: “Amacımız Susuz Ev Bırakmamak”
Malatya’nın merkez ve ilçelerinde içmesuyu altyapı yatırımları yaparak şehrin tamamının altyapısını güçlendirmek için çalışan MASKİ Genel Müdürlüğü çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Doğanşehir Topraktepe ve Akçadağ Yalınkaya Mahallelerinde yaptıkları içmesuyu altyapı çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir: “ Doğanşehir Topraktepe Mahallesine 1.400 metre ve Yalınkaya Mahallesine 3.000 metre içmesuyu altyapı çalışması gerçekleştiriyoruz. İçmesuyu altyapısı eskimiş veya hiç olmayan mahalleleri tespit edip ihtiyaç doğrultusunda yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz Malatya merkez ve ilçelerinin tamamına içmesuyunu sağlıklı bir şekilde ulaştırmak. Şehrimizin tamamında içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Malatya’nın 50 yıllık geleceğini inşa etmek için 7 gün 24 saat çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim.” Dedi.  ”

Bakmadan Geçme