Tren yoluna devrilen sondaj makinesini kaldırma çalışmaları devam ediyor

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde tren yoluna devrilen iş makinesini kaldırma çalışmaları devam ediyor. Yolcular ise Arifiye istasyonuna otobüsler ile taşınıyor.İzmit Körfez Mahallesi Salim Dervişoğlu Caddesi mevkiinde devam eden tren yolu inşaat...

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde tren yoluna devrilen iş makinesini kaldırma çalışmaları devam ediyor. Yolcular ise Arifiye istasyonuna otobüsler ile taşınıyor.

İzmit Körfez Mahallesi Salim Dervişoğlu Caddesi mevkiinde devam eden tren yolu inşaat alanında sabah 07.30 sıralarında meydana gelen olayda, banliyö seferleri yapacak tren raylarının döşenmesi öncesinde sondaj işlemi yapan iş makinesi bilinmeyen bir sebeple devrildi. Devrilen iş makinesinin iki yönlü tren raylarını kapatması ve enerji nakil hatlarını kesmesi nedeniyle Ankara-İzmit arası tüm tren seferlerinin durduruldu. Sondaj makinesinin iki vinç yardımıyla kaldırma çalışmaları devam ediyor.

Kazanın ardından tren seferlerinin iptal olması nedeniyle Pendik’ten ve Arifiye’den İzmit’e gelen trenler yarı yolda kaldı. Yolda kalan trendeki yolcular ise indirilerek otobüslerle gidecekleri yerlere gönderilmeye başlandı. İzmit-Ankara arası seyahat etmek için bekleyen yolcular, TCDD yetkililerin kendilerini otobüslerle Arifiye’ye göndereceklerini öğrendi. İzmit tren garında yolcuların bekleyişi sürüyor.

Bakmadan Geçme