Trt Spikeri Zafer Kiraz Başkan Polat'ı Ziyaret Etti

TRT Spikeri Zafer Kiraz,Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. 

Polat: Malatya huzurun ve hoşgörünün şehridir

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği ‘Etkili İletişim ve Diksiyon Eğitimi’ konulu programa katılmak üzere ilimize gelen TRT Spikeri Zafer Kiraz’ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Polat, “Malatya’mız mini bir Anadolu’dur. Huzurun, hoşgörünün, muhabbetin hakim olduğu bir şehirdir. Malatya’yı Türkiye’de örnek şehirlerden biri haline getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Kiraz: Malatya’da değerli arkadaşlarla verimli program gerçekleştirdik

Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Memleket Emektir” tanıtım videosunu izleyerek, beğenilerini dile getirenTRT Spikeri Zafer Kiraz, “MASKİ Genel Müdürlüğünde “İletişim” ile ilgili bir programa katıldık. Birbirinden değerli arkadaşlarla çok verimli konuşmalar gerçekleştirdik. Amaç sadecefarkındalık oluşturmaktı. Onun ötesinde sınırları aşıp yan yana gelmek, yüz yüze iletişim sağlayabilmekti. Çok güzel bir grupla beraberdim. Büyükşehir Belediye Başkanıma ve ekibine, değerli dostlara gösterdikleri konukseverlik için çok teşekkür ederim.” dedi.

Bakmadan Geçme