TÜGVA il temsilcileri Malatya'da buluştu

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı İsmail Emanet, Malatya'da TÜGVA temsilcileri ile bir araya geldi.Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı İsmail Emanet ve Yardımcıları Faruk Duruş, Seçkin Koç, Mustafa Yüksel Malatya...

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı İsmail Emanet, Malatya’da TÜGVA temsilcileri ile bir araya geldi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı İsmail Emanet ve Yardımcıları Faruk Duruş, Seçkin Koç, Mustafa Yüksel Malatya da 81 İlin TÜGVA temsilcileri ile bir araya geldi.

Malatya 15 Temmuz Okçular Tepesi Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdunda kamp programı gerçekleştirdiklerini belirten Türkiye Gençlik Vakfı Malatya Temsilcisi Ahmet Oymak, “İki gün boyunca eğitim kampı gerçekleştirdik. Tüm illerimizin teşkilatları ile birlikte katıldığı iki yüz kişilik kampımız sona erdi. Bu yıl gençlik çalışmalarımız için daha iyi neler yapabilirizi konuştuk. Bu kamp programında kardeşlerimize hem teşkilat yapımızla ilgili belirli eğitimler verip bir taraftan da milli manevi değerlerine yönelik konuları işledik. Bu eğitimler sonucunda inşallah onlar kendi illerine döndüğü zaman orada kampımızda üzerinde durduğumuz faaliyetleri gerçekleştirecekler. Türkiye Gençlik Vakfı şuan tüm Türkiye de teşkilatlandı. İllerimizde inşallah öğrenci yurtları, gençlik merkezleri ve kitap kafelerin sayılarını arttırarak hizmet vermeye devam edecek. İnşallah kampımız hayırlara vesile olur” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme