Turkcell'den 'Açıkhava'da Akıllı Reklam' dönemi

Turkcell yenilikçi uygulamalarını şimdi de açıkhava reklamlarına taşıyor.Reklam dünyasının gelecekteki vazgeçilmez mecralarından biri olması beklenen Programatik açıkhava reklamcılığı konusunda Turkcell çalışma yaptı. Şirket, açıkhavada...

Turkcell yenilikçi uygulamalarını şimdi de açıkhava reklamlarına taşıyor.

Reklam dünyasının gelecekteki vazgeçilmez mecralarından biri olması beklenen Programatik açıkhava reklamcılığı konusunda Turkcell çalışma yaptı. Şirket, açıkhavada data kullanarak yayınlara anlık olarak müdahale edebilme ve hedefleme imkanı sağlayan yeni jenerasyon açıkhava reklamlarına, hedef kitle verisinin de dahil edilmesiyle Türkiye’de gerçek anlamda Programatik açıkhava reklamcılığını kullanan ilk şirket olduğunu açıkladı. Turkcell’in izinli veri tabanını kullanarak veri madenciliği yetenekleriyle oluşturduğu altyapının etkin biçimde kullanıldığı bu uygulamayla gerçek hedef kitleye doğru mesajların iletilmesi sağlanıyor.

Turkcell Medya Planlama ve Pazar Araştırmaları Direktörü Aslıhan Ahızkal, "Eskiden statik bir mecra olarak görülen açıkhava reklamcılığı, Türkiye’de ilk örneğini kullandığımız Programatik açıkhava reklamlarıyla artık yepyeni bir boyut kazanıyor. En yeni teknolojileri müşterileri ile buluşturmayı ilke edinmiş bir şirket olarak medya planlaması ve mecra kullanımı gibi alanlarda da en gelişmiş teknolojileri kullanıyoruz. Akıllı Reklam adını verdiğimiz bu yeni kullanım türü ile açıkhavada gerçek anlamda programatiğe geçişin Türkiye’de ilk örneğine imza atmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yeni dönemde Turkcell’in en yenilikçi ürün ve servislerini en doğru kitleyle, en doğru mesajlarla en doğru zamanda buluşturacağız" diye konuştu.Turkcell Programatik reklamcılık alanında açıkhavada Akıllı Reklam kullanımının ilk örneğini Beşiktaş, Mecidiyeköy meydanlarıyla Kadıköy İskelesinde; SiM, Yurtdışı tarife kullanımı ve T80 reklamlarıyla verdiğini kaydederken, üç ayrı reklamın yayını hedef kitlenin reklamın bulunduğu lokasyonda bulunma sıklığına göre gün içerisinde anlık değişimlerle gerçekleştiği bildirildi.

Bakmadan Geçme