Ülkü Ocakları Askıda Ekmek Projesi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  'askıda ekmek' projesi başlatacaklarını duyurmuştu Bahçeli'nin açıklamalarına toplumun her kesiminden destek yağıyor.

Ekmeğe yapılan Yüzde 15 lik zammın ardından, "insani ve vicdani boyutta değil" diyerek tepki gösteren Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  "askıda ekmek" projesi başlatacaklarını duyurmuştu Bahçeli’nin açıklamalarına toplumun her kesiminden destek yağıyor.

Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan yaptığı açıklama ile “Bilge Başkanımız nezdinde Malatya il ve ilçe Ülkü Ocakları olarak projeye sonuna kadar destek veriyoruz. Genel Başkanımızın “Kültürümüzün dayanışma ve yardımlaşma dinamikleri hayata geçirilmeli” sözünden hareketle kaybolan birlik beraberlik ve yardımlaşma yı tekrar sağlamamız gerekmektedir.

Ekonomik olarak sıkıntı yaşayan vatandaşlarımız 1 tane dahi ekmek olsa evlerine götürürken kısmamalı ve sofralardan ekmek eksik olmamalıdır.

Bizler Ülkü Ocakları olarak hali vakti yerinde olan her bireyin ekmek alırken 1 adet dahi olsa fazladan ekmek alarak Askıda Ekmek Projemize davet ediyoruz” dedi

Bakmadan Geçme