Urla Belediyesi yaz dönemi kurslarını bitirdi

İzmir'in Urla ilçesinde, belediyesi tarafından Urla merkez ve mahallelerde çocuklara yönelik düzenlenen kurslar sona erdi.Urla Belediyesi tarafından çocukların yaz aylarını verimli geçirmeleri için düzenlenen yaz kurslarının dönem sonu...

İzmir’in Urla ilçesinde, belediyesi tarafından Urla merkez ve mahallelerde çocuklara yönelik düzenlenen kurslar sona erdi.

Urla Belediyesi tarafından çocukların yaz aylarını verimli geçirmeleri için düzenlenen yaz kurslarının dönem sonu etkinliği Urla Cumhuriyet Meydanında gerçekleşti. Yaz boyunca 19 branşta eğitim alan bin 229 çocuk, eğitimlerin sonunda başarı madalyalarını Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’dan aldı. Haziran ayından itibaren hem merkez mahallelerde, hem de tüm köylerde çocuklara, spor branşlarında, akıl ve zeka oyunları, el beceri kursları, resim, satranç, masa tenisi, İngilizce seramik, geri dönüşüm gibi dersler verildiği öğrenildi.

Geçen yıl 370 çocukla başlanılan yaz okulu eğitimlerinin bu yıl bin 229 çocukla devam ettiğini belirten Başkan Sibel Uyar, “Her biri kendi dalında uzman eğitmenler ile gün geçtikçe daha fazla çocuğun gelişimine katkıda bulunabilmenin mutluluğu içindeyiz. Laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetinin kurucu değerlerini koruyarak siz gençlere emanet etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimize söz veriyoruz. Sizlerden de beklediğimiz derslerinize çok çalışıp, ülkemizi yüksek medeniyetler seviyesindeki ülkeler arasında yer almasını sağlamak. Sizlere olan güvenimiz sonsuz” dedi. Başkan Sibel Uyar, ardından da törene katılan miniklere tek tek madalyalarını taktı. Düzenlenen dönem sonu etkinliğinin ardından Başkan Uyar, çocukların yapmış oldukları ürünleri gezdi, minikleri ve velileriyle sohbet etti.

Bakmadan Geçme