Vali Ali Kaban, 14 Mart Tıp Bayramı Programa Katıldı.

Vali Ali Kaban, 14 Mart Tıp Bayramı ve bu haftayı kapsayan sağlık haftası olması münasebetiyle düzenlenen programa katıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikâh Sarayında düzenlenen programa Vali Ali Kaban, Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Çakır, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Ural, Defterdar Ali Yıldırım, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Tahir Macit, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli ve hekimler katıldılar.
İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli’nin program açılış konuşmasının ardından kısa bir konuşa yapan Vali Ali Kaban, “  Saygı değer Tıp camiası, Doktorlarımız ve tüm çalışanlar 14 Mart Tıp bayramınızı bende kutluyorum. Bütün sağlık çalışanlarımıza, özellikle doktorlarımıza karşı gösterilen o saygısız, saldırganca tavırları sonuna kadar kınıyorum. Bir insan olarak bunun asla kabul edilemez olduğunu üşünüyorum ve artık bunların bitmesi gerektiğini daha medeni bir şekilde kendisine deva sunan, şifa getirmeye çalışan, değerli insanlara hak ettikleri saygının gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Tekrar 14 Mart Tıp bayramınızı kutluyorum dedi.
 

Bakmadan Geçme