Vali Aydın Baruş ve Eşi Nagihan Baruş'dan Özel Eğitim ve İşitme Engelli Öğrencilere Ziyaret

Vali Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş Mehmet Topsakal Özel Eğitim Okulu ve Akşemseddin İşitme Engelliler Ortaokulunda ziyaretlerde bulundular.

Vali Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş Mehmet Topsakal Özel Eğitim Okulu ve Akşemseddin İşitme Engelliler Ortaokulunda ziyaretlerde bulundular.

İlk olarak Mehmet Topsakal Özel Eğitim Okuluna giden Vali Aydın Baruş’u, Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Turgay Gülenç, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay ve Okul Müdürü Mustafa Nayman karşıladılar. 

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve Okul Müdürü Mustafa Nayman’dan okulun ve öğrencilerin genel durumu hakkında bilgiler alan Vali Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş sınıfları tek tek gezip öğrencilerle yakından ilgilenerek derslerine katıldılar.

Daha sonra okul öncesi ve ilköğretim çağındaki işitme engelli öğrencilerin eğitim gördüğü Akşemseddin İşitme Engelliler Ortaokuluna geçen Vali Aydın Baruş’u burada İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Bulut ve Okul Müdürü Murat İnce karşıladılar.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve Okul Müdürü Murat İnce’den okulun ve öğrencilerin genel durumu hakkında bilgiler alan Vali Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş anasınıfı ve diğer sınıfları gezerek öğrencilerin derslerine katıldılar.

Vali Aydın Baruş ziyaretlerinde, öğrencilerin eğitimleri için gösterdikleri çaba ve verdikleri emeklerden dolayı bütün öğretmenlere teşekkürlerini sundu.

Bakmadan Geçme