Vali Baruş, E-Twinning Projesi Final Sergisi Açılışına Katıldı

Vali Aydın Baruş, 'Vatanımızın Bekçisi Kahraman Mehmetçiğe Moral Mektubu' e-twinning projesi final sergisine katıldı.

Vali Aydın Baruş, “Vatanımızın Bekçisi Kahraman Mehmetçiğe Moral Mektubu” e-twinning projesi final sergisine katıldı.
Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Ulusal Destek Servisi tarafından hazırlanan ve ülkemizin dört bir köşesinden projeye katılan 160 okul öğrencileri tarafından görev yapan askerimize moral mektubu gönderilmiş. Proje kapsamında 37 okul “Ulusal Kalite Etiketi” ile ödüllendirilmiştir.
Malatya’da Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Moral Mektubu e-twinning projesi kapsamında, Mehmetçiğe gönderilen moral mektuplarının sergileneceği Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi fuaye alanında düzenlenen projenin final sergisine Vali Aydın Baruş, 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hançeri Sayat,7. Anajet Üs Komutanı Hv. Tuğgeneral Selim Karsavuranoğlu, Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç, Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, İl Müftüsü Ümit Çimen ile çok sayıda davetli katıldı.
Malatya ve diğer illerden projeye katılan okulların hazırladığı mektuplar ve fotoğrafların yer aldığı sergiyi gezen Vali Baruş ve diğer davetliler daha sonra Kahraman Mehmetçiğe moral mektubu projesi kapsamında askerlere mektup yazdı. 

Bakmadan Geçme