Vali Ersin Yazıcı Saray Mahallesi İnşaatını Yerinde İnceledi 

Vali Ersin Yazıcı 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra ağır tahribat alan Malatya'da büyük oranda yıkılan kent merkezinde yerinde dönüşüm esas alınarak gerçekleştirilen ve yapımı devam eden, Şire Pazarı, Bakırcılar Çarşısı, Valilik Binası ve Saray Mahallesi inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

Vali Ersin Yazıcı; 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra ağır tahribat alan Malatya’da büyük oranda yıkılan kent merkezinde yerinde dönüşüm esas alınarak gerçekleştirilen ve yapımı devam eden, Şire Pazarı, Bakırcılar Çarşısı, Valilik Binası ve Saray Mahallesi inşaat alanlarında incelemelerde bulundu. 

Vali Yazıcı ilk olarak Emlak Konut tarafından yaptırılan Şire Pazarı inşaatında incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı. 

Daha sonra inşaatına devam edilen Valilik Binası inşaat alanında incelemelerde bulunarak firma yetkililerinden bilgiler aldı. 

Vali Ersin Yazıcı; Deprem sonrası İlimizde ticari hayatın yeniden canlanmasında önem arz edecek TOKİ Konut İdaresi Başkanlığı tarafından projelendirilen ve inşa sürecinde olan “Kent Meydanı Projesi” kapsamındaki Saray Mahallesi 1.Etap 60 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek 594 adet konut, 493 adet dükkan ve 256 adet ofis inşaat alanında yüklenici firmadan bilgi aldı. 

Kent Meydanı projesinin tamamlanması için tüm yetkililerin büyük bir çaba gösterdiklerini belirten Vali Ersin Yazıcı, projenin tamamlanmasıyla birlikte Kent Meydanı alanını en kısa sürede vatandaşların istifade edebileceği bir şekilde hizmete açacaklarını belirtti. 

Vali Ersin Yazıcı Saray Mahallesi Projesi incelemesinden sonra Kışla Caddesi esnafını ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Bakmadan Geçme