Vali Kaban'dan Evkur Yeni Malatyaspor'a ziyaret

Malatya Valisi Ali Kaban, Evkur Yeni Malatyasporlu futbolcuları ve kulüp yöneticilerini ziyaret etti. 

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Ali Kaban, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Atiker Konya Spor ile sahasında karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyasporlu futbolcuları ile kulüp yöneticilerini Nurettin Soykan Tesisleri'nde ziyaret etti. 

Kaban, ziyarette yaptığı konuşmada, kentin takımdan beklentisi olduğuna değinerek, "Profesyonel lig zor bir sektör. Buna rağmen lige güzel başladınız, iyi bir çizgi yakaladınız. Erol hocamızın katkısı da büyük, onu hissediyoruz, güzel bir enerji oluşturdu. Bu başarıları devam ettirerek, bu sezonu da üst sıralarda bitirmenizi ümit ediyoruz. Takımımızın her zaman yanınızdayız." ifadelerini kullandı.

Kaban, sporun kardeşlik ve sevgi olduğuna işaret etti.

İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal da takımın son dört yılda iyi bir başarı ivmesi yakalayarak, Spor Toto Süper Lig'e çıktığını belirterek, takıma ligde başarılar diledi.

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktör Erol Bulut ise ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek,  "Sezona iyi bir giriş yaptık. Eksiklerimiz ve sakat futbolcularımız vardı. Buna rağmen ilk üç haftada puan almamız iyi oldu. Önümüzdeki haftalarda da puan almaya devam edeceğiz." açıklamalarında bulundu.

Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktör Ali Ravcı da sezonun ilk haftalarında puan toplamanın kendileri için  avantaj olduğuna işaret ederek, şöyle devam etti:

"Eksiklerimizin olması bizim açımızdan bir bahane değil. Buradaki tüm oyuncularımız şu ana kadar aslanlar gibi ellerinden geleni yaptılar. En büyük özelliğimiz takım içerisinde arkadaşlık ve dostluğun olması. Hocalar, teknik ekip ve burada çalışanlar arasında bir aile ortamı var. Bu da artı olarak maçlara yansıyor." 

Konuşmaların ardından Kaban, Bulut'a Malatya Kültür Tanıtım Seti hediye etti. 

Bakmadan Geçme