Vali Kaban'dan veda ziyareti

Valiler Kararnamesi ile mülkiye başmüfettişi olarak atanan Malatya Valisi Ali Kaban, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a veda ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada görüşlerine yer verilen Başkan Polat, ziyarette, Vali Kaban ile 16 aylık Malatya Valiliği görevinde birlikte hareket ederek çok güzel projeler hazırladıklarını kaydetti.

Her zaman Malatya'yı daha iyi yerlere getirme gayreti içinde olduklarını aktaran Polat, "Sayın Valimiz kamu kuruluşlarımız ve yerel yönetimlerimizle, belediye başkanlarımızla uyumlu bir şekilde hareket etti. Bunun sonucunda da hizmet yolunda güzel adımlar attık. Valimize uyumu ve Malatya'ya yapmış olduğu hizmetler ve Malatya'nın ahengini dengeli bir şekilde koruyarak yönetmesinden dolayı çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Vali Kaban ise, Malatya'nın unutulacak bir şehir olmadığına dikkat çekerek, şunları kaydetti:

"Malatya tarihi, coğrafyası ve insanının sıcak yapısıyla ciddi manada ülkemizin kaderini etkileyecek şekilde önem arz eden bir vilayetimiz. Sizler çalışma dönemimiz içinde gerek ilçe belediye başkanı olarak gerekse de şu son dönemde ifa ettiğiniz Büyükşehir Belediye Başkanı olarak çalışmalarımızda hep destekçi oldunuz. Malatya için ortak bir şeyler yapma hususunda hiçbir zaman ortaklık yapmaktan kaçınmadınız. Bunun için teşekkür ediyorum. Görev sürecimiz içinde bir şeyler yapmaya çalıştık. Bir kısmını tamamladık, bir kısmı eksik kaldı. Bunlar da devam ederek yürütülecek çalışmalar. Görevim süresince gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda değerlerimizi ortaya koymayı bir görev bildim."

Bakmadan Geçme