Vali Kaban'ın eşi koruyucu ailelerle buluştu

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün organize ettiği 'Gönül Elçileri ve Koruyucu Aileler Buluşması' Vali Ali Kaban'ın eşi Neriman Kaban'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde, toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalık geliştirmek, gönüllü çalışmanın yaygınlaşmasını sağlamak, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak insan kaynağı ihtiyacını güçlendirmek üzere hayata geçirilen Gönül Elçileri Projesi ile Koruyucu Ailelik sistemi çalışmaları kapsamında düzenlenen etkinliğe Vali Ali Kaban'ın eşi Neriman Kaban'ın yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri, koruyucu aileler ve çocuklar katıldı.

Neriman Kaban, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Aslında Peygamber efendimiz ilk koruyucu ailedir. Çünkü Peygamber efendimizde sizler gibi almıştı, kendi evladı gibi bakıp büyütmüştü. Sizlerde onun bir sünnetini yerine getiriyorsunuz aslında. Emanet ama kendi evlatlarınızdan daha önde tutuyorsunuz ona da eminim. Hepinizi kutluyorum, çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme