Vali Kaban Yeni Malatya Spor Kulübünü Ziyaret Etti

Malatya Valisi Ali Kaban, Spor Toto Süper Ligi 4. Haftasında Atiker Konya Spor ile sahasında karşılaşacak Yeni Malatyaspor futbolcuları ve Kulüp yöneticilerini ziyaret etti.

Vali Kaban’ı tesislere gelişinde yöneticiler ve teknik heyet karşıladı. Kulüp Müdürü Selçuk Günaydın, Sportif Direktör Ali Ravcı, Teknik Direktör Erol Bulut ve futbolcular ile görüşen Vali Kaban, takıma güvendiklerini belirterek başarılar diledi.

Teknik Direktör Erol Bulut; “Sezona iyi bir giriş yaptık, eksiklerimiz ve sakat futbolcularımız vardı, futbolcularımız beraber oynayamadılar buna rağmen ilk üç haftada puan almamız iyi oldu, önümüzdeki haftalarda da puan almaya devam edeceğiz diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.”

Sportif Direktör Ali Ravcı; “Sezonun ilk haftalarında puan toplamak bizim için iyi bir avantaj, eksiklerimizin olması bizim açımızdan bir bahane değil, burada ki tüm oyuncularımız şu ana kadar aslanlar gibi ellerinden geleni yaptılar, en büyük özelliğimiz takım içerisinde arkadaşlık ve dostluğun olması, hocalar, teknik ekip ve burada çalışanlar arasında bir aile ortamı var bu da artı olarak maçlara yansıyor, son derece memnunuz, inşallah sezon sonuna kadar başarılı bir şekilde yolumuza devam ederiz dedi.”

Kulüp Müdürü Selçuk Günaydın da Vali Kaban’a yeni faaliyete geçen Yeni Malatya Spor kulübü tesisleri ile ilgili bilgiler verdi.

Ziyarette Vali Kaban’a eşlik eden İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal; “Son dört yılda önemli başarılar elde ederek ve iki üst lige çıkarak iki şampiyonluk yaşadık. Nihayetinde Süper Lige taşıdığımız Yeni Malatya Spor bu başarısını taraftarıyla, yönetimiyle, oyuncusuyla yakaladılar ve bu noktaya getirdiler. Biz emniyet güçleri olarak problem çıkmaması adına aldığımız güvenlik tedbirleriyle yanlarında olmaya gayret ettik dedi.”

Kentin Yeni Malatyaspor'dan büyük beklenti içinde olduğunu aktaran Vali Kaban, şunları kaydetti:


“ Profesyonel lig zor bir sektör buna rağmen lige güzel başladınız, iyi bir çizgi yakaladınız, Erol hocamızın katkısı da büyük onu hissediyoruz, güzel bir enerji oluşturdu. Bu başarıları devam ettirip bu sezonu da üst sıralarda bitirmenizi ümit ediyoruz. Takımımızın her zaman yanınızdayız. 

Ayrıca bugün ilgili kurum müdürleriyle Valilik toplantı Salonunda İl Spor Güvenlik Toplantısı düzenlediğini belirten Vali Kaban, Sporda şiddetin önüne geçilmesi için gereken her türlü tedbirin alındığını, şiddete kesinlikle müsaade edilmeyeceğini, sporun kardeşlik ve sevgi olduğunun altını çizerek, taraftarlardan takıma destek olması gerektiğini ifade etti.”

Vali Kaban ziyaretin sonunda Teknik Direktör Erol Bulut’a Malatya Kültür Tanıtım Seti hediye etti.

Bakmadan Geçme