Vali Sonel, okul ziyaretlerine devam ediyor

Tunceli Valisi ve Belediye Başkanvekili Tuncay Sonel, kentteki okullara gerçekleştirdiği ziyaretlerle okulların eksikliklerini yerinde tespit ederek, hızla giderilmesini sağlıyor.

Sonel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tunceli'nin sorunlarının tespit edebilemek ve çözüm üretebilmek için tüm kurumları ziyaret ettiğini belirtti.
Bu kapsamda her hafta düzenli olarak okullara da ziyarette bulunduğunu ifade eden Sonel, şöyle konuştu: 
"Ziyaretlerimiz kapsamında düzenli olarak şehit aillerimiz, gazilerimiz, öksüz ve yetimlerimiz, engellilerimiz, yardıma muhtaç vatandaşlarımız ve öğrencilerimizle bir araya geliyoruz. Onlarla sohbet ederek sorunlarını dinliyor ve çözüm üretmeye çalışıyoruz. Biz bu makama hizmet etmek için geldik ve kapılarımız tüm halkımıza açıktır. Her zaman bizleri ziyaret ederek sorunlarını, sıkıntılarını, taleplerini bizlera aktarabilirler."
Vali Sonel, Tunceli'nin eğitim ve üretimle anılır bir kent olması için çalıştıklarını aktararak, şunları kaydetti:
"Tunceli'nin, eğitimdeki başarısıyla anılması bizleri son derece mutlu ediyor. Eğitimdeki başarımızın istikrarlı bir şekilde devam edebilmesi ve başarı çıtasının yükseltilebilmesi için okullarımızı, öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ziyaret ederek onlarla vakit geçiriyor ve sohbet ediyoruz. Okullarımızın ve öğrencilerimizin mevcut şartlarını gözden geçirip değerlendiriyoruz. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin daha huzurlu ve modern bir ortamda eğitim öğretime devam edebilmeleri için yapılması gerekenleri yapıyoruz. Çünkü bugünün öğrencileri yarınlarımızın aydınlık yüzleridir. Onları geleceğe hazırlamak bizlerin en önemli görevleri arasındadır. Onlarla geçirdiğimiz her vakit çok değerlidir. Ziyaretlerimizde öğrencilerimizi olumlu etkiliyor. Biz de onların sevinçleri ile mutlu oluyoruz."

Bakmadan Geçme