Van'da trafik denetimi 

Van Büyükşehir Belediyesi, kentteki toplu ulaşım araçlarını ve durakları denetledi.

Ulaşım Daire Başkanlığı Trafik Zabıta ekipleri, sabah saatlerinde İpekyolu Caddesi'nde toplu ulaşım araçlarına yönelik denetim gerçekleştirdi.
Genel Sekreter Yardımcısı Fazılı Tamer’in de katıldığı denetimlerde minibüs ve otobüslerin duraklara giriş ve çıkışları denetlendi.
Trafik kurallarına uymayıp trafiği engelleyen, uygunsuz alanlarda yolcu indirip bindiren, duraklara girmeyen sürücülere de uyarılar yapıldı. 
Konuyla ilgili açıklama yapan Tamer, vatandaşın şehir içi trafiğinde rahat şekilde seyahat etmesi için sürekli denetimlerin olacağını kaydettti.
İpekyolu Caddesi'nin kentin en işlek noktalarından olduğunu anımsatan Tamer, "Bu nedenle bu cadde üzerinde denetimlerimizi sıklıkla yapıyoruz. Toplu taşıma araçlarının mutlaka duraklara girmeleri gerekir. Gelişi güzel yolcu almaları konusunda sürücüleri uyarıyoruz. Amacımız trafik akışını düzenli hale getirmek ve kazaların önüne geçmek. Bu doğrultuda denetimlerimiz devam edecek. İhtiyaç olan caddelere de yeni durak ve cepler yapılacak." ifadesini kullandı.

Bakmadan Geçme