Voleybolda ilk galibiyetini aldı

Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı deplasmanda karşılaştığı Kars temsilcisi Genç Kafkars'ı set vermeden 3-0 mağlup etti.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı deplasmanda karşılaştığı Kars temsilcisi Genç Kafkars’ı set vermeden 3-0 mağlup etti.

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, geçen hafta sahasında ligin ilk maçında aldığı yenilginin ardından deplasmanda ikinci maçına çıktı.

Kars temsilcisi Genç Kafkars takımını etkili bir oyun sonucu 25-20, 25-12, 25-13’lük setlerle 3-0 yenen Malatya temsilcisi gruptaki ilk galibiyetini aldı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörü Muhammet Çatar maç sonrası yaptığı açıklamada, galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Sezonun ilk maçında aldıkları yenilginin ardından deplasmanda galip gelmelerinin önemli olduğunu kaydeden Çatar, “Geçen hafta sahamızda şansız ve biraz da hazır olmamamızdan kaynaklanan bir yenilgi almıştık. O moral bozukluğunu üzerimizden çabuk attık ve deplasmanda önemli galibiyet elde ettik. Başından sonuna iyi mücadele edip 3-0 galip gelen oyuncularımızı kutluyorum. İnşallah bundan sonraki haftalarda daha iyi bir takım görüntüsü sergileyeceğiz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme