Yanılmaz, Coşkuyla Karşılandı

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atanan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, havalimanında coşkuyla karşılandı. 

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atanan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, havalimanında coşkuyla karşılandı. 
 “SİZLERLE BİRLİKTE YOL YÜRÜDÜK, BİRLİKTE HİZMET ETTİK” 
Kendisini karşılayan vatandaşlara hitap eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Bugün, Elazığ’ımızda tarihi bir gün yaşıyoruz. 5 yıl önce sizlerle birlikte milletimizin hemşerilerimizin kahir ekseriyetinin oylarıyla, Elazığ’ımızda yeni bir gün, yeni bir dönem başlamıştı. İşte o dönemde bütün hizmetlerin merkezine, insanımızı aldık, sizleri aldık, sizlerle birlikte yol yürüdük, sizlerle birlikte hizmet ettik ve elhamdülillah Elazığ’da tarih yazdık, bu yazdığımız tarih Türkiye’ye örnek oldu elhamdülillah” ifadelerini kullandı. 
“ZALİMLERİN KORKULU RÜYASI OLDUK, MAZLUMLARA UZANAN EL OLDUK”
Çalışmalarından bahseden Başkan Yanılmaz, “Yeni hizmet, özgün hizmet yaparken Elazığ’ın farkını ve farkındalığını ortaya koyduk. Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem düsturu bizim yönetim anlayışımızın vazgeçilmezi oldu. Zulme bugüne kadar müsaade etmedik. Onların önünde hep dik durduk, Elazığ’ı onlardan koruduk ve korumaya devam edeceğiz. Zalimlerin korkulu rüyası olduk, mazlumlara uzanan el olduk. El olmaya da devam edeceğiz. Zalim kim olursa olsun, arkasındaki güç ne olursa olsun, arkasındaki maddi varlık ne olursa olsun zalim zalimdir dedik ve onu önümüzde diz çöktürdük elhamdülillah. AK Parti’yi klasik bir siyasi parti olarak görenler yanıldılar. AK Parti bir dava partisidir, bir inanç partisidir, bir duruş partisidir. Zalime karşı, zulme karşı hainlere karşı, hırsızlara karşı, üçkâğıtçılara karşı, sahtekârlara karşı AK Parti bir duruş partisidir elhamdülillah. Bir duruştur. Biz bütün programlarda, bütün konuşmalarımızda görev adamı olduğumuzu, hangi görev verilirse onu en iyi şekilde yapacağımızı hep ortaya koyduk.” şeklinde konuştu. 
“MAZLUMUN, YETİMİN BAŞI ÖNÜNE DÜŞMESİN DİYE MÜCADELE ETTİK”
 Beş yıl boyunca Elazığ’ımızda Belediye Başkanlığı görevini yürütürken; Elazığ’ımızda ki bir mazlumun, bir yetimin, bir fakirin bir yoksulun başı önüne düşmesin diye mücadele ettiklerini ifade eden başkan Yanılmaz,  Hayır çarşısıyla, evlerin ihtiyaçlarını giderdik ve her eve verdiğimiz sıcak yemekle evinde yemeği olmayanların sıcak yemek almalarını temin ettik. Biz bu görevi yaparken bir davanın, bir inancın mensubiyeti içinde davamıza olan bağlılığımızın inancımıza olan bağlılığımızın, Peygambere ümmet, Allah’a kul olmamızın gereği olarak yaptık. Bütün bu yaptıklarımızın karşılığında sadece bir kardeşimizin Allah senden razı olsun demesi bütün dünyadan çok daha değerli ve çok daha kıymetli olduğunu ifade etti.
 “TEŞEKKÜRLERİMİ VE ŞÜKRANLARIMI İLETİYORUM” 
Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın tensipleri ile AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atandığını ifade eden Başkan Yanılmaz, “Önceki günden itibaren Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle AK Parti Genel Merkezinde Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak göreve başlamış oldum. Bu şahsım için, büyük bir onurdur ve büyük bir gururdur. Böyle bir göreve bizleri layık gören, atamamızı yapan Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Elazığ’ımızdan minnettarlığımı, teşekkürlerimi ve şükranlarımı iletiyorum. Nasıl beş yıl boyunca Elazığ’ımızda Belediye Başkanlığı görevini en iyi şekilde yaptıysak, sizlerle birlikte olduysak aynı şekilde Genel Merkez’de verilen görevi de Türkiye genelinde en iyi şekilde yapıp orada Elazığ’ımızı en iyi şekilde temsil etmenin gururunu hep birlikte yaşayacağız inşallah. Mücahit Yanılmaz yaşadığı süre içinde hangi görevde olursa olsun; nerede görev verilirse verilsin Elazığ’a hizmetten asla vazgeçmedi ve vazgeçmeyecek inşallah” ifadelerine yer verdi. 

“ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI’NIN GELMESİ İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ İNŞALLAH”
Yerel seçimlere de değinen Başkan Yanılmaz, 31 Mart 2019 Türkiye’de yerel seçimlerin yapılacağını ve bu seçimde her birimizin, 31 Mart 2019’da akşam sandıklar açılıp, sonuçlar ortaya konuluncaya kadar büyük bir azimle, büyük bir gayretle ev ev gezerek, dükkân dükkân gezerek caddelerde, sokaklarda akrabalarınızı, komşularınızı, yakınlarımıza ulaşarak 31 Mart 2019’dan sonra Elazığ’ımızın, Belediye Başkanlığına çok değerli kardeşim Şahin Şerifoğulları’nın gelmesi için mücadele edeceğini ifade etti.
Bu mücadelede ile Elazığ Ak Belediyeciliğe 31 Mart 2019’dan sonra da devam edeceğini, Bizim gönlümüz, bizim kalbimiz, bizim hareketimiz, bizim yürüyüşümüz Şahin Kardeşimizi Belediye Başkanı yapıncaya kadar Elazığ’da artarak devam edeceğini ifade etti. 
GÖNLÜMÜZ BİR, YÜREĞİMİZ BİR
 Ak Parti’mizin zaferi ve Elazığ’da Ak seçimleri kazanması için tüm gayretlerini göstereceklerini ifade eden başkan yanılmaz, “bunun dışında kim ne söylerse, kim nasıl konuşursa, şahsımızla ilgili, sizlerle ilgili, dava kardeşlerimizle ilgili kim farklı ne söylerse söylesin bunlara asla inanmayın ve bunlara asla prim vermeyin” dedi.

Bakmadan Geçme