Yardım Eli Derneği Çocukları Sevindirmeye Devam Ediyor

Yardım Eli Derneği 40 Yetim Çocuğu Sevindirdi. 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılının Başlaması nedeniyle yetim ve yoksul olan öğrencileri sevindiren Yardım Eli, gönüllere taht kurmaya devam ediyor.

Yardım Eli Derneği her yıl olduğu gibi bu yılda yetim ve yoksul öğrencileri sevindirmeye devam ediyor.
Yardım Eli Derneği Malatya temsilciği tarafından bu yıl okulların açılması nedeniyle 40 tane yetim ve yoksul olan öğrencilerin okul ihtiyaçlarının tamamıdernek tarafından karşılandı.
Yardım Eli Derneği Malatya temsilcisi Nihat Karadeniz, Bizler Yardım Eli Derneği olarak her yıl olduğu gibi bu yılda 40 tane yetim ve yoksul olan öğrenci kardeşlerimizin bu yılki okul giderleri ve tüm ihtiyaçlarını karşılayarak öğrencilerimizi sevindirdik ve sevindirmeye devam edeceğiz dedi.
Karadeniz, Derneğimiz tarafından yetim ve yoksul olan alilere her zaman yardımlarımız olmuştur ve bundan sonrada bu tür yardımların olacağını söyledi. Bizler Yardım Eli Derneği olarak her yıl yetim ve yoksul olan çocuklarımıza yardımları yapıyoruz ve alilerin ihtiyaçlarını da derneğimiz tarafından karşılıyoruz dedi. Yapılan bu çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan yardım gönüllü kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bizlerle gece gündüz demeden destek veren herkese teşekkür ediyorum dedi.
Yardım Eli Derneği Malatya temsilcisi Nihat Karadeniz, Önümüzde kış sezonun gelmesiyle yetim ve yoksul olan alilerimizin olduğunu ve bu alilere gereken yardımların yapılacağını dile getirerek Malatyalı hayırseverlerin desteklerini bekliyoruz. Bizler yetimlerimizi ve yine yoksul olan alilere destek olmaya çalışıyoruz. Geliniz sizde bir yetim ve yoksul aileye destek olunuz. Şimdiden yapacağınız yardımlarınızdan dolayı Allah hepinizden razı olsun dedi.

Bakmadan Geçme