Yaşasaydı 10 gün sonra Aydın'da İncir Festivali'ni sunacaktı

Beşiktaş'ta 5 yıldızlı bir otelde eski manken Filiz Aker tarafından öldürülen ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ın, 10 gün sonra Aydın'a geleceği ortaya çıktı. Ünlü sunucunun arkadaşı olan gazeteci Veysel Karahan, Şaşmaz'ın...

Beşiktaş’ta 5 yıldızlı bir otelde eski manken Filiz Aker tarafından öldürülen ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz’ın, 10 gün sonra Aydın’a geleceği ortaya çıktı. Ünlü sunucunun arkadaşı olan gazeteci Veysel Karahan, Şaşmaz’ın 8-9 Eylül tarihlerinde Germencik’te yapılacak olan festivale geleceğini belirtirken, Vatan Şaşmaz ile yaptığı görüşmeyi de paylaştı.

Beşiktaş’ta lüks bir otelde eski manken Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz’ın ölmeseydi, 10 gün sonra Aydın Germencik’te düzenlenecek festivale katılacağı öğrenildi. Ünlü oyuncu ve sunucu Şaşmaz’ın 8-9 Eylül’de Germencik’te yapılacak olan İncir ve Sanat Festivali’nde sunuculuk yapacağı ortaya çıktı. Şaşmaz’ın Aydın’a geleceği, yerel bir televizyon muhabiri Veysel Karahan, kendisi ile yaptığı görüşmeyi paylaştı.

Şaşmaz, arkadaşı olan yerel televizyon ve yerel gazetenin imtiyaz sahibi ve muhabiri Veysel Karahan ile Ağustos ayında telefonla görüştü. Sosyal medya hesabından da üzüntüsünü dile getiren Veysel Karahan, "Vatan Şaşmaz ile Ağustos ayı içerisinde hem telefonla görüştük hem de Whatsapp üzerinden mesajlaşmıştık. Ben Vatan ağabeyle 1 buçuk yıl önce tanışmıştım. En son Denizli’de bir program sonrasında sohbet etmiştik ama telefonla ara ara görüşürdük. Çok samimi, içten ve mütevazi bir kişiliği vardı. Ben haberi dün aldığımda çok üzüldüm. Vatan Şaşmaz ile henüz Ağustos ayı içerisinde hem telefonla görüştük hem de Whatsapp üzerinden mesajlaşmıştık. Kendisi bana, 8-9 Eylül’de Aydın’a geleceğini söylemişti. Ben onu havalimanından alacaktım. Eğer yaşasaydı İncir Festivalinde sunuculuk yapacaktı. Program sonrası Aydın’ın ilçelerini birlikte gezebileceğimizi söylemişti. Ayrıca Kuşadası’nda bir işinin olduğunu, oraya da gideceğimizi yazmıştı. Medya açısından da sohbetlerimiz olurdu. Hatta Eylül ayında çalıştığım televizyonda bir program yapacağımı ve kendisini konuk olarak alacağımı, almak istediğimizi söylemiştim. Kendisi de, katılabileceğini söylemişti. Rabbim mekanını cennet etsin. Ailesine sabırlar diliyorum" diye konuştu.

Bakmadan Geçme