Yavuzlar'ın Kanalizasyon Ve İçmesuyu Hattı Tamamlandı

(MASKİ) Genel Müdürlüğü Darende İlçesi Yavuzlar Mahallesi'nebin 600 metrelik kanalizasyon hattı, 4 bin 600 metrelik ise içmesuyu hattıinşa etti. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Darende İlçesi Yavuzlar Mahallesi’nebin 600 metrelik kanalizasyon hattı, 4 bin 600 metrelik ise içmesuyu hattıinşa etti. 

Yavuzlar Mahalle Muhtarı Atacan İşleyen: “Yapılan çalışmalardan memnunuz”
Yavuzlar Mahallesi Muhtarı Atacan İşleyen çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada,  “Mahallemize MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından 4 bin 500 metrelikiçmesuyu hattı yapıldı. Ayrıca bunun akabinde bin 600 metrelik de kanalizasyon altyapısı çalışmamız da söz konusu oldu.Yapılan çalışmalardan memnunuz. Mahallem adına Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hacı Uğur Polat’a, MASKİ Genel Müdürü Sayın Ertan Mumcu’ya ve çalışmaları yürüten ekibeteşekkür ederim” dedi.


Ertan Mumcu: “Çevre Temizliği ve İnsan Sağlığını Önemsiyoruz”
Darende İlçesi Yavuzlar Mahallesi’de yapılankanalizasyon ve içmesuyuçalışmalarıyla ilgili bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “Yavuzlar, Mahallesi’nde4 bin 500 metrelikiçmesuyu hattı,bin 600 metre de kanalizasyon hattı inşa ettik.  Daha yaşanılabilir ve gelecek nesillere daha sağlıklı bir Malatya bırakmak için MASKİ olarak şehrin her noktasında çalışıyoruz. Çevre temizliği ve insan sağlığını daima önemsiyoruz. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme