Yaz okulu öğrencileri tarihi mekanları geziyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan sosyal merkezler tarafından düzenlenen yaz okullarına gelen öğrenciler değişik konularda aldıkları eğitimin yanı sıra hem sosyalleşiyor hem de şehrin tarihi yerlerini gezerek güzel vakit...

Malatya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan sosyal merkezler tarafından düzenlenen yaz okullarına gelen öğrenciler değişik konularda aldıkları eğitimin yanı sıra hem sosyalleşiyor hem de şehrin tarihi yerlerini gezerek güzel vakit geçiriyorlar.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan sosyal merkezlerde 4 yıldır öğrencilere yönelik, kurslar, çeşitli sportif aktiviteler, müzik aletleri kursları, değerler eğitimi ve geleneksel çocuk oyunlarına yönelik eğitimler veriliyor. 4 eğitim merkezi ile Özalper, Yeşiltepe, Melekbaba, Salköprü Semt Konakları ve Kernek Külliyesiyle birlikte toplam 9 sosyal merkez de verilen eğitimlerde öğrenciler hem öğreniyor, hem de eğleniyorlar. Büyükşehir Belediyesi sosyal merkezlerine devam eden öğrenciler, görevli eğitimciler tarafından zaman zaman MOTAŞ’a ait tur otobüsüyle de Malatya’nın tarihi mekanlarını gezerek keyifli vakit geçiriyorlar.

Okulların tatil olmasıyla birlikte yaz tatillerini sosyal merkezlerde geçiren öğrenciler, yaşadıkları yerlerde böyle merkezlerin olmasından dolayı memnun olduklarını, bundan dolayı da Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiklerini belirtti.

Bakmadan Geçme