Yazıhan'da Karne Sevinci

Sürür Abdurrahman Serttaş İlk/Ortaokulunda karne heyecanı yaşandı.

Karne dağıtım törenine Malatya Vali Yardımcısı ve Yazıhan İlçe Kaymakamı İdris Akça, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fethi Taylan, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Eryılmaz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdür v.   Yılmaz Konuk,  Okul idarecileri, öğretmenler ve geleceğimizin teminatı olan öğrenciler katıldı.
“Öğrencilerle Sohbet Etti”
Karne heyecanına ortak olan Yazıhan Kaymakamı Sayın İdris Akça törende öğrencilerle tek tek ilgilendi ve onlarla sohbet etti. Tatilde öğrencilerin neler yapmak istediklerine yönelik bir soran İlçe Kaymakamı Sayın İdris Akça’ya, öğrencilerden birinin, “tatilde arkadaşlarımla barış içerisinde oyunlar oynayacağım” şeklinde cevap vermesi, başta İlçe Kaymakamı İdris Akça olmak üzere herkesin sempatisini kazandı.  İlçe Kaymakamı Akça, öğrencilere,  tatilde bol bol dinlenip, kitap okumaları ve arkadaşlarıyla oyun oynayarak zaman geçirmeleri noktasında tavsiyelerde de bulundu.
“Emeği Geçenlere Teşekkür Etti”
Okulda yürütülen projeler ve yapılan faaliyetler hakkında okul idaresinden bilgi alan Kaymakam İdris Akça, Sürür Abdurrahman Serttaş ilk/Ortaokulunun yaptığı çalışmalarla dikkat çektiğini, hem akademik olarak hem de sosyal-kültürel faaliyet anlamında gayet başarılı olduklarını,   yürüttükleri AB projesi ve yerel projelerle öğrenci, öğretmen, veli ve idarecilerin eğitime tam destek sunduklarını ifade etti. Karne dağıtım töreninden sonra öğretmenler ve okul idaresiyle kısa bir değerlendirme sohbeti yapan Kaymakam  Akça, başta öğretmenler olmak üzere, Okul İdaresine,  velilere, okul-aile birliğine, öğrencilere ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bakmadan Geçme