Yeni hizmet binası 6 Eylül'de teslim edilecek

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Devlet Su İşleri (DSİ) 92. Şube Müdürlüğü yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Devlet Su İşleri (DSİ) 92. Şube Müdürlüğü yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. Ziyarette konuşan Gürkan, DSİ 92. Şube Müdürlüğünün Kurban Bayramı sonrası yeni hizmet binasına taşınabileceğini söyledi.

Devlet Su İşleri 92. Şube Müdürlüğü yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, DSİ 92. Şube Müdürlüğünün yeni hizmet binasına taşınmamaları için gerekli ortamın hazır olduğunu belirterek, “Şu an asfaltları dökülmüş, bayram ertesi Devlet Su İşlerinin ilgili birimlerinin tümünün buraya göçmesi noktasında burada herhangi bir eksik veya aksaklıklarının kalmadığını bizzat gördük ve müşahede ettik. Dolayısıyla gerçekten de Türkiye’nin hiçbir Devlet Su İşleri’ne nasip olmayan, bırakın şube boyutunu Bölge Müdürlüğü bazında bu kadar sosyal tesisi, fiziki kapasitesi geniş bir yapı formatında olan bir Bölge Müdürlüğü de yoktur. Bu bina Malatyamıza kazandırılmış oldu. Belediyemiz tarafından yapılan bu binalar Kurban Bayramının hemen sonunda 6 Eylül’de teslimi yapılarak Devlet Su İşleri ve diğer birimlerinin buraya gelmesi sağlanacak. Bu binanın Malatyamıza, Devlet Su İşleri camiasına hayırlı uğurlu olmasını ve güzel hizmetler vermesini temenni ederim” diye konuştu.

Bakmadan Geçme