Yeni Malatyaspor Kulübünde istifa

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un yönetim kurulu üyesi Baki Budakoğlu'nun sağlık sorunlarından dolayı görevinden istifa ettiği belirtildi.

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü yönetimi tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Yönetim Kurulu üyemiz ve Kulüp Genel Sekreterimiz Baki Budakoğlu son üç aydır yaşadığı talihsiz sağlık problemlerinin devam etmesi ve doktorların tavsiyesi ile dinlenmek ve strese bağlı aktivitelerden uzak durma gerekliliğini dikkate alarak Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etmesi gerekmiştir” denildi.

Yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yönetim Kurulu üyemiz ve Kulüp Genel Sekreterimiz Baki Budakoğlu son üç aydır yaşadığı talihsiz sağlık problemlerinin devam etmesi ve doktorların tavsiyesi ile dinlenmek ve strese bağlı aktivitelerden uzak durma gerekliliğini dikkate alarak Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etmesi gerekmiştir. Baki Budakoğlu bu süreçte başkanımızdan ve Yönetim Kurulumuzdan affını istemiştir. Kulübümüzün kurumsallaşması adına önemli adımlar atan ve bu uğurda işinden hatta sağlığından fedakarlık yapan Baki Budakoğlu’na Yeni Malatyaspor Yönetimi olarak minnetlerimizi sunar, Yüca Allah’tan acil şifalar dileriz.”

Bakmadan Geçme