Yeni Malatyasporlu Muniru'dan 'hazırım' mesajı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un son transferi Sulley Muniru, kendini lige hazır hissettiğini söyledi.

Sarı-siyahlı takımın son transferi Ganalı orta saha oyuncusu Sulley Muniru, "Geldiğim kulüpte hazırlık kampı geçirdim. Hem kafa hem de fizik olarak kendimi lige hazır hissediyorum. Forma giymek için hocamızın vereceği kararı bekliyorum"
Ganalı orta saha oyuncusu Muniru, sarı-siyahlı ekibin Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamada bulundu. 25 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'in 4. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile Atiker Konyaspor arasında oynanan maçı tribünde izlediğini belirtti.

Atiker Konyaspor karşılaşmasını değerlendiren Muniru, kaçırdıkları pek çok pozisyon olduğunu belirterek, "Evkur Yeni Malatyaspor, ligde daha yukarı çıkmak için çok çalışıyor. Ben de onlara katıldığım için mutluyum. Bu hafta çok iyi çalışarak lige hazırlanacağız. Önümüzdeki maçta bu şansızlığımızı kıracağımızı umuyorum. Geldiğim kulüpte hazırlık kampı geçirdim. Hem kafa hem de fizik olarak kendimi lige hazır hissediyorum. Forma giymek için hocamızın vereceği kararı bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş maçı hazırlıkları

Malatya ekibi, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında 16 Eylül Pazar günü deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-siyahlılar, teknik direktör Erol Bulut yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda koşu ve ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç yaptı. 

Ülkelerinin mili takım kamplarında bulunan Beninli kaleci Fabien Farnolle, Ekvadorlu savunma oyuncusu Arturo Mina ve Faslı santrfor Khalid Boutaib ile Ümit Milli Takım aday kadrosunda yer alan Ahmet Ildiz antrenmana katılmadı.

Bakmadan Geçme