Yeni Malatyaspor'da mağlubiyet üzüntüsü

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Atiker Konyaspor'a evinde 1-0 yenilen Evkur Yeni Malatyaspor'da mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Kulüp asbaşkanı Erdal Gündüz, "Sahamızda kaybettiğimiz için üzgünüz. Ancak mağlubiyeti telafi edeceğiz. Bu mağlubiyetten ders çıkarıp önümüze bakacağız"

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Atiker Konyaspor'a evinde 1-0 yenilen Evkur Yeni Malatyaspor'da mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Atiker Konyaspor maçında 3 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını ve galibiyet beklediklerini aktaran Gündüz, sahalarında puan kaybı yaşamak istemediklerini vurgulayarak, "Sahamızda kaybettiğimiz için üzgünüz. Ancak mağlubiyeti telafi edeceğiz. Bu mağlubiyetten ders çıkarıp önümüze bakacağız." diye konuştu.

Gündüz, Atiker Konyaspor karşısında yakaladıkları fırsatları kullanamadıklarını da kaydederek, "Topun direkten döndüğü bir pozisyonumuz vardı. Adem Büyük ile Boutaib'in çok müsait pozisyonlarda topu dışarı atması kötü oldu. Futbolda böyle şeyler olur. Şanssız olduğunuz, topun sizi sevmediği günler yaşanır. Dün de böyleydi. İnşallah diğer maçlarımızda şans bizden yana olur." değerlendirmesinde bulundu.

Bakmadan Geçme