Yeşilyurt Belediye Standı Fark Oluşturdu

Malatya Tanıtım Günlerinde açtıkları standın her yönüyle fark oluşturduğunu ve gelen misafirleri en güzel şekilde ağırladıklarını söylerken, emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, İstanbul’da düzenlenen Malatya Tanıtım Günlerinde açtıkları standın her yönüyle fark oluşturduğunu ve gelen misafirleri en güzel şekilde ağırladıklarını söylerken, emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.
“STANDIMIZ GUTBETÇİLERİN BULUŞMA NOKTASI OLDU”
1-5 Kasım günleri arasında İstanbul Yeni Kapı Gösteri ve Etkinlik Alanında gerçekleşen Malatya Tanıtım Günlerinde Yeşilyurt’u en güzel şekilde tanıtmaya çalıştıklarını Polat, “Tarihi Yeşilyurt Konakları tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken ve farkındalık oluşturan stadımızı ziyaret eden Bakanlarımız başta olmak üzere Valilerimizi, Milletvekillerimizi, Belediye Başkanlarımızı, Bürokratlarımızı, Müsteşarlarımızı ve gurbetçilerimizi en iyi şekilde misafir ettik. Yeşilyurt İlçemizin tarihi ve kültürel özellikleri, 3.5 yıl içerisinde yaptığımız hizmetler ve projelerimizi tanıtmak adına yakaladığımız fırsatı çok iyi değerlendirdik. İç ve dış görselliğinin yanı sıra ilçeyi anlatan motifler ve fotoğraflarla süslenen, personellerimizin güler yüzlülüğü ve yaptığımız ikramlarla ilgi odağı haline gelen standımızda ilçemize özgü ikramlarda bulunurken, belediye hizmetlerini anlatan gazete, broşür ve gazetelerimizi dağıttık. ‘Yeşilyurt Gurbet Değil’ temasıyla açtığımız standımızı buluşma noktası olarak değerlendiren gurbetçilerimizin sıla hasretlerini gidermeye çalıştık. İlk günden itibaren yoğun bir ziyaretçi akınına uğrayan standımızın hem içinde hem de çadır dışına yerleştirdiğimiz dev ekranlarda hizmetlerimizi aktardık. Malatya ve Yeşilyurt’un değişik bölgelerinden görüntülerinde yer aldığı sinevizyon gösterimi büyük ilgi gördü. Kiraz kurusundan özel olarak yaptırdığımız parfüm ise çok büyük ilgi uyandırdı. Halk Oyunları ekibimizin gösterileri ise standımızın canlı ve hareketli olmasını sağladı.” dedi. 
“İLÇEMİZİ VE BELEDİYE HİZMETLERİMİZİ GENİŞ KESİMLERE DUYURDUK”
Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan Polat, “Yerel ve ulusal medya kuruluşlarımızın canlı yayınlarına katılarak ilçemiz ve hizmetlerimize ilişkin bilgiler paylaştık.  Ankara’dan sonra İstanbul’daki tanıtım etkinliklerimizin başarılı geçmesinde büyük emek sarf eden Başkan Yardımcılarımıza, Birim Müdürlerimize, personellerimize, standımızda görevli tüm kardeşlerimize, halk oyunları ekibindeki kardeşlerime, standımızı ziyaret ederek bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize, yerel ve ulusal medya kuruluşlarının değerli temsilcilerine, Malatya Dernekler Federasyonu Yönetim Kuruluna şahsım ve Yeşilyurt Belediyesi adına teşekkürlerimi sunarım. Bundan sonrada böylesine geniş çaplı organizasyonlarda ilçemizi ve belediyemizin hizmetlerini anlatmaya/aktarmaya devam edeceğiz” dedi.
 

Bakmadan Geçme