Yeşilyurt ve Yazıhan Muhtarlarından MHP'ye Destek

Yeşilyurt ve Yazıhan mahalle muhtarları , MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar'ı parti il binasında ziyaret ederek destek sözü verdiler.

Yeşilyurt ve Yazıhan’a bağlı muhtarlar MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar’ı ziyaret ederek bir çok sorunları hakkında bilgi verdi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Avşar,” Biz biriz. İlçe ve belde teşkilatlarımızla bir olduğumuzu alemi cihana bildireceğiz inşallah. Göreve geldiğimiz günden bu yana, şahsım ve yönetimim bir hususu hep hatırlattık. Ne dedik: ‘Muhtarlarımız demokrasimizin pınarları, bizim yön pusulamızdır’. MHP İl Başkanlığının olmazsa olmazlarıdır muhtarlarımız. Biz, muhtarlarımızı önemsiyoruz ve tüm sorunlarını dinlemeye hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Bugün bizleri Yeşilyurt ve Yazıhan muhtarları ziyaret etmiştir.Sorunlarını ve partimize olan desteklerini iletmişlerdir. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bizlerde il teşkilatı olarak söz veriyoruz ki; MHP Malatya il ve ilçe  Teşkilatları olarak siz muhtarlarımızın her daim yanındayız.”ifadelerini kullandı.

Muhtarlar kendi mahallelerindeki sorunları , görüşleri  MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar’a anlattı. Başkan Avşar muhtarlar ile tek tek ilgilenerek sorunları hakkında bilgi aldı.Muhtarlar daha sonra MHP’nin Malatya’da artık varoluşunun sevincini yaşadıklarını ve Avşar Başkanla MHP ‘de çok büyük bir canlanma gördüklerini açıkladılar..

Bakmadan Geçme