Yetimler Kervanından Yoksul Ailelere Bayram Hediyesi

Malatya Yetimler Kervanı, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, yoksul ve yetim ailelere Kurban Bayramı nedeniyle bayram tatlısı ve gıda paketi yardımı yapıldı.

Malatya Yetimler Kervanı, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her bayram öncesi olduğu gibi bu bayramda yoksul ve yetim aileleri sevindirdi. Dernek tarafından 413 yoksul aileye çeşitli yardımlar yapılarak ailelerin bayramı güzel bir şekilde geçirmesi sağlandı. Yaptıkları yardımlarla yoksul ailelere bayram sevinci yaşatmak istediklerini aktaran Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkan Yardımcısı Tülay Ayaz, Kurban Bayramı nedeniyle 413 aileye gıda paketi ve bayram tatlısı verdiklerini belirterek, yardımlarda emeği bulunan hayırsever iş adamlarına ve vatandaşlara teşekkür etti. Yoksul ve yetim ailelere topladıkları kurban bağışlarını da vermeyi planladıklarını aktaran ‘Ayaz, “Bu noktada bayram boyunca dernekte bekliyoruz. Hayrısever vatandaşlarımızın getridiği kurban eti bağışlarını hemen yoksul ailelerimize vereceğiz. Bu konuda vatandaşlarımızından destek bekliyoruz” şeklinde konuştu. Ayaz, konuşmasında Kurban Bayramını da kutlayarak, bayramın hayırlara vesile olmasını temenni etti.  
Malatya Yetimler Kervanı, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, yoksul ve yetim ailelere Kurban Bayramı nedeniyle bayram tatlısı ve gıda paketi yardımı yapıldı. Malatya Yetimler Kervanı, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her bayram öncesi olduğu gibi bu bayramda yoksul ve yetim aileleri sevindirdi. Dernek tarafından 413 yoksul aileye çeşitli yardımlar yapılarak ailelerin bayramı güzel bir şekilde geçirmesi sağlandı. Yaptıkları yardımlarla yoksul ailelere bayram sevinci yaşatmak istediklerini aktaran Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkan Yardımcısı Tülay Ayaz, Kurban Bayramı nedeniyle 413 aileye gıda paketi ve bayram tatlısı verdiklerini belirterek, yardımlarda emeği bulunan hayırsever iş adamlarına ve vatandaşlara teşekkür etti. Yoksul ve yetim ailelere topladıkları kurban bağışlarını da vermeyi planladıklarını aktaran ‘Ayaz, “Bu noktada bayram boyunca dernekte bekliyoruz. Hayrısever vatandaşlarımızın getridiği kurban eti bağışlarını hemen yoksul ailelerimize vereceğiz. Bu konuda vatandaşlarımızından destek bekliyoruz” şeklinde konuştu. Ayaz, konuşmasında Kurban Bayramını da kutlayarak, bayramın hayırlara vesile olmasını temenni etti. 

Bakmadan Geçme