Yüksel, 'Mhp Türk Siyasi Hareketinde Var Olan Bir Partidir'

27.Dönem Malatya Milletvekili A.Adayı Fahri Yüksel parti il binasında partililer ile biraraya geldi.

Yüksel ,”Bir siyasi hareket eğer şehitlere sahipse, çilesi varsa, hikâyesi varsa bu hareketin bitmesi mümkün değildir .”dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Eski İl Başkanı Fahri Yüksel: “ Bu hareketin bir siyasi parti hareketi gibi görülmesi zaman zaman beni üzmüştür.  Biz bu hareketi diğer partiler gibi görmedik. Bir davası olan, bir ülküsü olan bir hareketin siyasi teşekkülüdür. Kanunlar çerçevesinde mücadele etmek için parti kimliğine bürünmüş ve 65 yılı geçen bir süredir, Türk siyasi hareketinde var olan bir partidir.  İlkeleri bellidir, devlet, millet demiş, kendi çıkarlarını her zaman bu değerlerin sonrasında tutmuştur.  Zaman zaman üzerimizde oynanan çeşitli oyunlarla bölüne bölüne bugüne kadar geldik.

Bizi sürekli birileri fetret devrine sokup iç mücadeleye sokup gücümüzden etmek için  habire oyun üstüne oyunlar yapmakta.  Bu seçim arifesine de girişimiz böyle bir badire yaşadık tam Milliyetçi Hareket Partisi yok oldubitti derken muarızları tarafından, keremine şükür bu gün bu hareket tekrar dimdik ayakta olduğunu gösterdi.

Bu hareketi ayakta tutan 80 öncesi yaş kuşağında olan arkadaşların ülkücü hassasiyetidir. Bir siyasi hareket eğer şehitlere sahipse, çilesi varsa, hikâyesi varsa bu hareketin bitmesi mümkün değildir. Hiç bir siyasi hareketin ülkücü hareket kadar hikâyesi yoktur.  Arkadaşlarımızın hepsinin şahsi de olsa camia da olsa bir hikâyesi var.

Bizi var eden bu hikâyelerdir.  Bu gün bu ülkenin eğer Çanakkale şehitleri olmasaydı, Malazgirt şehitleri olmasaydı bu gün bu Cumhuriyet olur muydu?  Böyle bir hareket ölmez. İllaki iktidara gelip Türkiye’yi idare edeceğiz gibi bir şey yok, bunu Allah kime dilemişse ona nasip eder eğer bize nasip ederse bizde idare ederiz. Ama biz iktidarda olmadan da her zaman iktidarda olan bir hareketiz. Eğer davamız Allah’sa, Resul’se, devletse, milletse, Türklük dünyasıysa biz ölmedikçe Allah’ın izniyle bu hareket devam eder ve bizlerde bu harekete her zaman er ve asker oluruz. Bugünlerde aramızda dolaşan bir fitne var. Bu fitne bizi gücümüzden etmek için tasarlandı. Geçen seçim 5 Haziran, sonraki seçim kasımdaki seçim, bizim bir anda Türkiye’de tekrar seçime girmemiz 80’ den 40’ a düşmemiz, moralimizin bozulması, bir kısım insanlar tarafından milletvekillerinin kasetlerini çekip servis edenlerin eline bir fırsat verdi. Onlarda bizim arkadaşlarımızın bu sinirlenmesi karşısında bu hareketin içerisinden bir girişim başlattılar ve bu hareketimizi tekrar bölmeye çalıştılar ama Allah’ a şükür güçleri yetmedi.

Allah’ ın izniyle baş koyduğumuz bu yolda biz de bu günün gereğini yapmak için buradayız.  Diğer arkadaşlarımla aynı şartlarda aynı şekilde milletvekilliği aday adaylığına müracaat ettim hepinize desteğini bekliyorum.

Ben aday olmuşum olmamışım bunun hiçbir önemi yok. Buraya dizilecek listeyle ayın 16’ sından sonra inşallah hep birlikte çalışıp 99’ da kazandığımız başarıyı tekrar yakalayacağız.

Allah o gün bir rüzgâr verdi o rüzgârda adaylardan biri de bendim ben biliyorum ki o gün biz 3 milletvekili 5 belediye aldık. Buradan tekrar iddia ediyorum biz bu seçimi tekrarlayacağız.

Allah’ ın izniyle en az Malatya’dan 3 milletvekilliği alacağız ve tekrar belediyeyi de alacağız.

Bunu sizleri heyecanlandırmak için özlemiyorum Allah’ a inandığım gibi havayı görüyorum ve inanıyorum ki bunlar gerçekleşecek.  Bizim hiç kimseye ihtiyacımız yok bizim ülküdaşlarımıza ihtiyacımız var. Sizden ricam arkadaşlarınızı incitmeyin, kırmayın.

Rabbim o günkü gibi bugün rüzgârı verdi az bir gayretle çok iş yapılacak zaman, bu noktada ben ülküdaşlarımız istiyorum ülküdaşlarım buradaysa biz Malatya’da iktidardayız.
 

Bakmadan Geçme