Yüzakı Bulvarı'nda Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

MASKİ Genel Müdürlüğü,Yüzakı Bulvarında 3.3 milyon TL maliyetinde 11,8 kilometre içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı çalışmalarına devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü,Yüzakı Bulvarı’nda 3.3 milyon TL maliyetinde 11,8 kilometre içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı çalışmalarınadevam ediyor.

“3.3 Milyon TL Maliyetinde 11,8 Kilometrelik Modern Altyapı”

Malatya’nın tüm ilçe ve mahallelerinde gelecek nüfus perspektifini göz önünde bulundurarak çalışmalar yapan MASKİ Genel Müdürlüğü şehre sağlam altyapı ağı inşa ediyor. Yüzakı Bulvarı’nda gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Genel Müdür Ertan Mumcu: “Şehrimizin prestijli caddelerindenbir tanesi olacak olan Yüzakı Bulvarı Büyükşehir Belediyemizin Malatya trafiğini rahatlatması anlamında ilimize kazandırdığı önemli bir cadde. Bu kapsamda Yüzakı Bulvarı’nı sağlam ve modern altyapıya kavuşturacak olanmaliyeti 3.3 milyon TL tutarında 11.8 kilometrelikiçmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı çalışmalarımız hızla ilerliyor.Çalışmalar kapsamında 3.860 metre içmesuyu, 4.800 metre kanalizasyon ve 3.140 metre yağmursuyu altyapı çalışması gerçekleştiriyoruz.Kanalizasyon hattı çalışmalarımız kapsamında 91 adet muayene ve parsel bacası, yağmursuyu çalışmalarımız kapsamında ise 35 adet ızgara ve 20 adet muayene bacası çalışması gerçekleştireceğiz. Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra Yüzakı Bulvarı modern bir altyapıya kavuşmuş olacak.” dedi.

Bakmadan Geçme