Zeytin Dalı Harekatı'na Malatya'dan destek

Besicilik yapan amca çocukları Mehmet Ali, Mehmet Sait ve Hamdi Horoz ile iş adamı Vural Sarıcı, Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla birer büyükbaş hayvanı Türk Kızılayı Malatya Şubesine bağışladı

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere destek olmak amacıyla, bir iş adamı ve 3 besici birer büyükbaş hayvanı Türk Kızılayı MalatyaŞubesine bağışladı.

Türk Kızılayı Malatya Şubesinden yapılan yazılı açıklamada, TSK'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere destek olmak amacıyla iş adamı Vural Sarıcı ile besicilik yapan Mehmet Ali Horoz, Mehmet Sait Horoz ve Hamdi Horoz birer büyükbaş hayvanı Türk Kızılayı Malatya Şubesine bağışladı. 

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın, bağışçıların Afrin'de Malatya’nın sesi olduğunu dile getirdi. 

İşletme sahibi Narinç ise bağışlanan 4 büyükbaş hayvanın kesimini ücretsiz yaptığını ifade ederek, kesilen hayvanların kavurma haline getirilmesi ve paketlenmesinin de ücretsiz yapılacağını bildirdi. 

Mehmet Ali Horoz besici olan ailesinin devletin yanında olduğunun altını çizerek, "Türk ordusunun başarıları bizleri gururlandırıyor. Türk ordusu her zaman mazlumun yanında oldu, mazlumun sesi oldu." diye konuştu.

Bakmadan Geçme