Ziyarette Birlik Beraberlik Vurgusu

Battalgazi Ziraat Odası ve Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şubesinden Battalgazi Esnaf Odasına Ziyaret...

Geçtiğimiz hafta Battalgazi Esnaf ve Sanatkarlar odası Olağan genel kurulu seçimlerinde oyların büyük bölümünü alarak güven tazeleyen Adil Çulha'ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Yeniden güven tazeleyen Battalgazi Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı Adil Çulha ya ziyaret gerçekleştiren Battalgazi Ziraat Odası Başkanı Mehmet Başar ile Türkiye Muhtarlar derneği Malatya şube Başkanı Mustafa Eren ve Yönetim kurulu ziyarette birlik, beraberlik vurgusu yaptı.

Esnaf Ülkemizin ekonomisinin can damarıdır diyen Battalgazi Esnaf  ve Sanatkarlar odası başkanı Adil Çulha " Bu gün bizleri ziyarete gelen değerli büyüklerimiz Battalgazi Ziraat Odası Başkanı Mehmet Başar ve Türkiye Muhtarlar derneği Malatya şube başkanı Mustafa Eren'e ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.

Esnafımız ekonomimizin can damarıdır. Esnafımızın sorunları ne kadar az olursa, ayakta kalıp işleri iyi olursa ekonomiye katkısı daha fazla olur. Esnafımızın sorunlarını biliyorum. Ben ve ekibim daima sahadayız. Esnaflarımızın yanında işlerini büyütmeleri için projelerimiz var. sorunlarını çözmeleri için çözüm önerilerimiz var. Bu makamlar hizmet etme makamlarıdır. Bizde yeni yönetimimizle birlikte esnaflarımıza, Battalgazi'mize dün olduğu gibi bu günde aralıksız çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Sivil toplum temsilcilerimizle, derneklerimizle, esnafımızla, Kamu, kurum ve kuruluşlarımızla hep birlikte istişareler içerisinde daima birlikteyiz. Çalışmalarımızı Birlik, beraberlik içerisinde gerçekleştiriyoruz. Seçimlerde iki aday yarıştık. kol kola girerek seçimin sonunda Esnafımız kazansın dedik.

Güzel bir seçim geçirdik. İnşallah bundan sonra da STK temsilcilerimizle Kamu kurum ve kuruluşlarımızla uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. "

Battalgazi Ziraat Odası Başkanı Mehmet Başar ise " Adil başkanımız güzel hizmetlere imza atmaya devam ediyor. devamlı bir araya gelerek istişareler eden bir arkadaşımız. Kendisini yeniden seçildiği için kutluyorum.

Battalgazi ilçemizin esnafı, sivil toplum temsilcileri, kamu ve kurum, kuruluşlar hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu gün genç ve aktif bir arkadaşımızın yeniden güven tazeleyerek  seçilmesi adına ziyaretimizi gerçekleştirdik. İnşallah daha güzel hizmetlere imza atacağından eminiz. "

Türkiye Muhtarlar derneği Malatya şube Başkanı Mustafa Eren ise " genç ve çalışkan bir kardeşimiz olan Adil Çulha başkanı yönetim kurulum adına tebrik ediyorum. Hayırlı olsun. "

Bakmadan Geçme