14 Yaş Yaz Kupası Tenis Turnuvası düzenlenecek

Türkiye Tenis Federasyonu, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya İntercourt Tenis Kulübü tarafından organize edilen '14 Yaş Yaz Kupası Tenis Turnuvası' 24-29 Temmuz tarihleri arasında Malatya'da düzenlenecek.Şuana kadar 90 katılımın...

Türkiye Tenis Federasyonu, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya İntercourt Tenis Kulübü tarafından organize edilen “14 Yaş Yaz Kupası Tenis Turnuvası’ 24-29 Temmuz tarihleri arasında Malatya’da düzenlenecek.

Şuana kadar 90 katılımın olduğu dev organizasyonun amacının tenis sporunu gençlere küçük yaşlarda aşılamak olduğu belirtildi. Malatya’da yaz dönemi sportif etkinlikleri devam ediyor. Tenis sporunu her yaş kategorisine sevdirmek için farklı etkinliklerle sporseverlerin karşısına çıkan Malatya İntercourt Tenis Kulübü, bu kez de 14 yaş kategorisinde 6 gün sürecek bir organizasyona imza atıyor.

Erkekler ve bayanlarda, tekler- çiftler şeklinde oynanacak müsabakalar sonucunda dereceye girecek sporcuların, milli takım için bir süreliğine gözlem altında tutulacakları belirtildi.

Bakmadan Geçme