15 Temmuz Milli İrade Ocakları Şehit Aileleri İle Biraraya Geldi

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Bilal Uludağ, Şehit aileleri ile sabah kahvaltısında biraraya geldi.

Ocak binasında gerçekleşen kahvaltı proğramına, şehit aileleri yanı sıra, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları kadın kolları ve basın mensupları katıldı.15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Uludağ proğramda,”Bizler bu topraklarda rahat dolaşabiliyorsak, bu ezan susmuyor ise ,bu bayrak inmiyor ise ,şehitlerimiz sayesinde. Şehitlerimize minnettarız. Aynı şekilde şehitlerimizin emaneti olan şehit ailelerimiz ilede gurur duyuyoruz. 15 temmuz işgal girişiminden sonra işini kaybedenleri görüyoruz.  Adete devlete kin kusuyorlar ama eşini canından bir parçayı kaybetmiş şehit ailelerimizle konuşurken vatan sağolsun vatan için gerekirse bizde canımızı seve seve vermeye hazırız diyorlar.  Yüce Rabbim sizlerden razı olsun.  Yüce Rabbim şehitlerimizin şehadetini katında kabul ve makbul eylesin.  Yüce Rabbim şehitlerimizi sevdikleri ile beraber cennetinde kavuşan kullarından eylesin. Saygı değer gönüldaşlarımher geçen gün birliğimizi dirliğimizi daha çok arttırmamiz gerekiyor. “dedi.
Hedeflerimize adım adım yaklaşırken hainlerin alçakça girişimleri dahadasiklasacaklardir diyen Başkan Uludağ,”Son günlerde güncel olarak ekonomik ambargolarla üzerimize geliyorlar ibadeti açlık olan bu milleti açlıkla korkutmak istiyorlar. Yine son günlerde Türkiye ile abd arasında papaz geriliminide gerek yazılı gerekse görsel medyadan takip ediyoruz. Her ne kadar ön planda papaz gorunsede arka planda nelerin oldugunu çok iyi biliyoruz. Ve yine haddini aşan tramp bizi yaptirimlarla tehdit ediyor. Ey tramp rahmetli Muhsin yazicioglunun dediği gibi gerekirse Amerika Birleşik Devletleri nin ortasına Türk devleti kurarız. Siz 15 temmuzda kapınıza bagladiklarinizla bu ülkeye direk müdahale etmek istediniz.  Size ve bu topraklarda gözü olana 15 temmuzda millet olarak cevabımizi verdik. Birileri trampa Turklerin tarihini hatırlatması gerek. Biz Çanakkale de günü şekersiz  üzüm hoşafı ile geçiren ve düşmanı denize döken atalarımızın torunlarıyız. Trampa öyle bir Osmanlı tokatıatarizki şamar oğlanına çeviririz.  Biz 15 temmuz milli irade ocakları olarak bu yola çıktığımızda şunu söyledik. Eğer susturulmak istenilen ezan ise olum bizim için bayramdır. “ifadelerini kullandı.
Uludağ son olarak, Eğer bölünmek istenilen vatan ise olüm bizim için düğündür. 
Eğer indirilmek istenilen bayrak ise olum bizim için şereftir. 
Ve bizde şerefli ölümün hesabı olmaz.
Biz ya bu topraklarda var oluruz. Yada bu topraklarda can veririz
Birkez daha katilimlarinizdan dolayı hepinize saygılarımı sunuyorum. Bu programda emeği geçen kadın kollarimiza teşekkür ediyorum. Şeklinde konuştu.
15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Bilal Uludağ ve Kadın Kolları Başkanı Ayşe Alpaslan tarafından şehir ailelerine 15 temmuzu simgeleyen bayrak hediye edildi.

Bakmadan Geçme