19 Mayıs'ta Balkonlardayız

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 101. yılını kutlamak için Malatya'da da çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yılını kutlamak için Malatya’da da çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanlığı da 19 Mayıs’ta Malatyalıları İstiklal Marşı okumak için balkona davet etti.
İl başkanı Enver Kiraz konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “ 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 101. yılını kutlayacağımız bu önmeli günde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihindeki dönüm noktalarından biridir 19 Mayıs 1919. Bu Atatürk’ün Samsun’a ayak basmasının, büyük kurtuluş savaşının başlamasında önemli bir rolü vardır. Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl örgütü olarak 19 Mayıs Salı günü önce anıta çelenk bırakacağız. Gün içerisinde ise parti arabalarımızdan sesli anonslarla Malatyalıların 19 Mayıs bayramını kutlayacağız. Ayrıca sosyal medya hesaplarımızdan başlattığımız bir etkinlik var. 19 Mayıs günü saat 19:19’da Türk bayraklarımızla balkonlarımızda İstiklal marşı okumaya davet ediyoruz tüm Malatayalıları. Bu büyük mücadelenin 101. yılını her sene olduğu gibi coşkuyla kutlayacağız.”

Bakmadan Geçme